Az eddigi legnagyobb testpermet kollekció a Lushtól

2020. február 24.
Az illatok és a sokszínűség terén nagy eséllyel verhetetlen Lush már decemberben kijött – online – néhány izgalmas #LushLabs testpermettel, de a több mint húsz darabosra duzzadt kollekciót már az üzletekben is elérhetjük.

A közelgő tavasz kapcsán újra előtérbe kerülhetnek a frissítő permetek, amelyekkel a kötött pulcsik hada, és a sokrétegű öltözködés szezonja után lassacskán előkerülő bőrfelületeket kényeztethetjük. Tény, hogy a Lush eddig sem volt híján testpermeteknek (Dirty, Dads Garden, Rose Jam és Twilight), de a legutóbbi létszámnöveléssel egészen zavarba ejtő lett a kínálat.

Közösségi háttér

A kollekcióban eddig megtalálható, már ismert illatcsalád mellé 21 debütáló újdonság csatlakozott: Avocado Co-Wash, Calacas, Coco Loco, Comforter, Groovy Kind of Love, Honey I Washed The Kids, Jungle, Let The Good Times Roll, Roller, Sex Bomb, So White, Tramp, Big, Flying Fox, Guardians of the Forest, Plum Rain, Sakura, Think Pink, Yoga Bomb, Yuzu and Cocoa és Turmeric Latte néven.

A kollekció új darabjait a #LushCommunity inspirálta, vagyis a közösségek ereje és ízlése formálta, a kiválasztott illatokat ugyanis a márka social media felületein szavazták meg, és a Lush a korábbi kérések alapján válogatta ki a befutókat.

„Mindig szeretnénk hallani arról, hogy mit is szeretnek igazán, és mi kevésbé népszerű termék. Így jön képbe a #LushLabs és a közösségi kedvencek. Időről időre megkérdezzük a nagyközönséget kedvenc illataikról és preferenciáikról, amiket rengeteg új módon alkalmazunk” – mesélt a permetkollekció-bővítés hátteréről Emma Dick, a Lush parfümőre.