Itt a tavasz legvidámabb sminkkollekciója

2020. február 27.
Egyszerűen nem tudunk szó nélkül elmenni az Artistry Sudio legújabb sminksorozata mellett, amely csupa szín, csupa dinamika és jó néhány cuki karakter segítségével tárja elénk a tavasz legizgalmasabb és legszínpompásabb make-up kollekcióját.

A márka korábbi tervezései és make-up sorozatai között láthattuk New York fényeit, Párizs sikkes utcáit és felfedeztük Bangkok aranyló partjait is. A következő állomás nem más, mint Tokió, a világ egyik legnagyobb városa, a legfrissebb és legegyedibb trendek otthona.

Tradíciók és szupercuki dizájn

Az üde és modern megjelenés tökéletes harmóniát alkot a művészien tradicionális külsővel és a néhol szinte túlzásnak tűnő, mókás stílusokkal. A japán metropolisz lüktető energiáit, sokszínűségét, ikonikus popkultúráját, formabontó divatvilágát, a mochi finomságok (rizssüti) színeit idézik a darabok.

Lényegében az újdonságok mindegyike a tokiói kawaii megtestesítője, ami japánul annyit tesz: cuki. A Tokyo Edition kollekció a brand eddigi legvidámabb szériája, ahol többféle családtag is helyet kapott. Kellékek a rabul ejtően formás szemöldökhöz, zselésen tündöklő ajakhoz, továbbá multifunkciós szem- és ajakpaletták és még egy csomó izgalmas újdonság sorakozik az egyedülálló, limitált kollekcióban.Az Artistry Sudio Tokyo Edition termékeit egyébként Rumi Kuraji rajzművész tarka és trendi alkotásai díszítik. Rumi maga is igazi sminkimádó, akinek régi álma vált valóra azzal, hogy munkáját a márka legújabb termékein láthatja viszont.

Olvass tovább!