Rapper férje énekel az amerikai szépségblogger sminkvideójában

2019. július 30.
Egyre színesedik a szépségbloggerek, YouTube-er sminkbloggerek táborra, ahol nem könnyű kitűnni valami újjal. Az amerikai Kathlyn Celeste Rihanna szépségmárkájának legjavát mutatta be videóján, amelynek fénypontja a rapper férje által nyújtott zenei aláfestés volt.

A nemzetközi szépségblogger szcénából, ha 15 percre is, de a legfelkapottabb tévécsatornák és weboldalak hírfolyamába emelkedett egy amerikai vlogger. Kathlyn Celeste videója egyébként már tavaly is felbukkant pár weboldalon, de valamiért most kapták csak igazán fel nemzetközi szinten.

A bostoni Kathlyn Celeste kilépve a sokszor unalmas, hosszú sminkvideók sorából, rapper férje segítségét igénybe véve dobta fel nem is kicsit a make-up tutorial (sminkoktató videó) műfaját. Rihanna Fenty márkájának sminktermékeivel készített videós anyagában a kétgyermekes anyuka férje, Sean (művésznevén Cru Alxndr) is felbukkan, pontosabban rappel. A #RapTorial—tutorial rapzenei aláfestéssel – során Sean Ariana Grande „7 Rings” című számából kiindulva adja meg az alaphangot a Fenty Beauty sminkrutin alatt.

Ami a legszebb az egészben, maga a szöveg, amelyben Sean „beauty témakörben” maradva, főként a felesége természetes szépségét méltatja:

„Girl, you know your beauty speaks for itself/God made you perfect don’t need no one else/Just know your beauty only comes from within/Don’t need to battle, you already win.”