Rúzskeverő butik nyílt Dallasban

2020. március 20.
Mindannyian álltunk már tanácstalanul a sminkállványok előtt a tökéletes rúzs után kutatva. Egy dallasi, MYX Blend Bar nevű rúzsbutik az igazit kereső nők kedvence lehet, igaz, leginkább a vírusmentes „békeidőkben”. Mindenesetre mutatjuk az érdekes kezdeményezést!

Sokszor a kínálat szűke miatt meg kell elégednünk a majdnem tökéletessel. Mégis ki ne álmodozott volna már saját, személyre szabott rúzsról, amivel éjjel-nappal csábíthat? Egy olyan termékről, ami a legapróbb elvárásainknak is eleget tenne?

A dallasi MYX Blend Bar most minden nő álmát valóra váltotta: rúzskeverő butikot nyitott. A cég hitvallása szerint egy rúzs jóval több mint pusztán egy kis szín a szájon. Ez az önkifejezés egyik eszköze, egy felbecsülhetetlen kincs, amely átalakítja a külsőnket. Épp ezért a rúzsbárban minden a mi kreativitásunk és saját stílusunk körül forog. A MYX Blend Bar amerikai rúzskeverő butikjában a vendégek átléphetik a sminkpaletták szabta határokat, még ha a koronavírus nemzetközi terjedése miatt ez most nem éppen tanácsos (bár érdekes, hogy az amerikai érintettség és a vírusveszély ellenére a weboldaluk még most is aktívan előjegyez alkalmakat…). Ötletnek mindenesetre szuper, lássuk hát, mi mindentől más ez, mint egy hagyományos rúzskollekciókkal csábító makeup-pult a drogériákban?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Daydreaming of spring shades 🌷💐💄⁣ ⁣⁣⁣ 💄💋⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #𝐌𝐘𝐗𝐁𝐥𝐞𝐧𝐝𝐁𝐚𝐫 #𝐌𝐚𝐤𝐞𝐘𝐨𝐮𝐫𝐌𝐚𝐫𝐤⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣ #𝐋𝐢𝐩𝐬𝐪𝐮𝐚𝐝 #𝐜𝐮𝐬𝐭𝐨𝐦 #𝐥𝐢𝐩𝐬𝐭𝐢𝐜𝐤 #𝐥𝐢𝐩𝐠𝐥𝐨𝐬𝐬 #𝐃𝐚𝐥𝐥𝐚𝐬 #𝐠𝐥𝐢𝐭𝐭𝐞𝐫 #𝗪𝐞𝐬𝐭𝐕𝐢𝐥𝐥𝐚𝐠𝐞 #𝐈𝐧𝐟𝐥𝐮𝐞𝐧𝐜𝐞𝐫 #𝐦𝐚𝐤𝐞𝐮𝐩 #𝐦𝐚𝐤𝐞𝐮𝐩𝐚𝐝𝐝𝐢𝐜𝐭 #𝐝𝐚𝐥𝐥𝐚𝐬𝐛𝐥𝐨𝐠𝐠𝐞𝐫 #𝐝𝐚𝐥𝐥𝐚𝐬𝐠𝐥𝐚𝐦 #𝐠𝐥𝐚𝐦 ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣

MYXBlendBar (@myxblendbar) által megosztott bejegyzés, Márc 3., 2020, időpont: 5:25 (PST időzóna szerint)

A nagy rúzskeverés

Az eljárás roppant egyszerű, ráadásul egy szakértő kísér végig a kalandon. Az első feladat a megfelelő csomag kiválasztása (a legolcsóbb 50 dolláros csomag a konzultáción kívül egy ajakradírt és egy általunk készített rúzst vagy szájfényt tartalmaz, de a maximalisták a 200 dolláros csomagot is kérhetik). Ezt követően nyolc különleges stílus közt találhatjuk meg a sajátunkat: a folyékony mattra száradótól az ajakápolóig itt minden akad.

Olvastad?

Az árnyalatokat addig próbálgathatjuk és keverhetjük, amíg meg nem találjuk azt, amelyik a lehető legjobban passzol a bőrtónusunkhoz. Amint ezzel végeztünk, hozzáadhatunk az árnyalathoz a csillogást, az illatot, a fényvédő, a hidratáló, az öregedésgátló és a duzzasztó összetevőket is. A határ a csillagos ég! Miután a rúzsunk ideális alakját is kiválasztottuk, már csak el kell neveznünk, és az máris igazán a miénk lehet.

Persze nem valószínű, hogy a közeljövőben csak ezért Dallasba utaznánk, de ez nem jelenti azt, hogy nincs más lehetőségünk. A L’Oréal ugyanis 2021-re piacra dob egy olyan készüléket, a Persót, amelynek egyik extra funkciójával otthon keverhetünk ki magunknak személyre szabott folyékony rúzst.

Tudtad?


Szöveg: Berberovics Beáta, a Central Médiakadémia hallgatója