#MaradjOtthon szépségválogatást állított össze a Lush

2020. március 23.
Külföldön és itthon is egyre inkább fókuszba kerül az online értékesítés a szépségtermékek terén is. Számos gyártó otthoni kényeztető csomagokat kínáló hírlevelekkel, speciális kollekciókkal és válogatásokkal jön ki, amelyek közül a Lush #MaradjOtthon szelekciója szerintünk különösen kompaktra sikerült!

Hogy feldobja a szépségtermékek és a természetes összetevők híveinek az – erősen ajánlottan otthon töltendő – idejét, a brit márka összeszedett néhány tematikus frissítő, tisztító és felvidító szépségpraktikát – kifejezetten #MaradjOtthon jeligére.

A természetesen kiszállítással is beszerezhető sorozat tényleg mindent lefed, amivel szebbé, nyugodtabbá és gondtalanabbá tehetjük a hirtelen soknak tűnő énidőt.
De nem is szaporítjuk tovább a szót, lássuk, mi minden fér be a négy fal közé csábító szépségsorozatba. Antibakteriális szappan zabbal, sok-sok vajjal gazdagított kézkrém (ha a vírusmegelőzés miatti küzdelemben kiszáradt volna a kezünk a sok mosástól, fertőtlenítéstől), keserűnarancs-olajos fürdőbomba a henyélős-lazítós fürdéshez, bio masszázstömb, amely puhítja a bőrt és csillapítja a feszült idegeket, friss arcpakolás és egy hidratáló, avokádó és balzsamecet kombinációjával ható varázslatos hajpakolás. Mutatjuk közülük a három kedvencünket!

Tudtad?

Parsley Porridge szappan
Gyógynövényes szappan petrezselyemmel, kakukkfűvel, teafaolajjal, aloe géllel és kímélően radírozó hatású finomított zabbal. Az antibakteriális szappan a vasárnap délutánok tökéletes kísérője, van benne friss petrezselyem és kakukkfű, teafafőzet, hűsítő aloe vera gél és finomított zab.
1890 Ft / 120 g

Handy Gurugu kézkrém
Kényeztesd kezedet sok-sok vajjal: shea-, földimogyoró-, kesudió- és mandulavajat kevertek el tökmaggal, valamint rózsavízzel és rózsakivonattal, hogy enyhítse a bőrpírt és hidratálja a bőrt. A ligetszépe- nyugtató hatású, a kékkamillaolaj fertőtlenít, a friss citromlé pedig élénkíti a bőrt. Bőségesen kend be a kezed éjszakára, hadd tegyen csodát!
3490 Ft / 100 g

Therapy masszázstömb
100%-ban bio masszázstömb, amely puhítja a bőrt és csillapítja a feszült idegeket. A levegővel dúsított kakaó- és sheavaj keveréke olyan simogató masszázsélményt nyújt, amire nagy eséllyel szükségünk lehet már pár napos bezártság után is. Hihetetlenül puhává teszi a bőrt, míg a gondosan összeválogatott három bio illóolaj keveréke hatékony gondűző lehet. A bio levendulaolaj visszaadja a bőr egyensúlyát és ellazítja az elmét. A neroliolaj bizonyítottan növeli az agy szerotoninszintjét, javítja a bőr tónusát és szerkezetét, míg az édesnarancsolaj felvidít.
2790 Ft / 50 g

Olvastad már?