Hajfestős karanténvideóval jelentkezik a Született feleségek sztárja

2020. április 06.
Teri Hatcher amerikai színésznő „csináld magad” jellegű oktatóvideót posztolt az Instagram-oldalán. Az 55 éves híresség célja az volt, hogy segítsen azoknak a nőknek, akik először próbálkoznak otthoni hajfestéssel.

Teri Hatcher az igencsak lenőtt ősz hajszálai miatt állt neki az otthoni hajfestésnek a karantén ideje alatt – mint kiderült, nem kezdőként. Meglepő módon a híresség ugyanis nem azon sztárok táborát gyarapítja, akik kizárólag mesterfodrász kezeire bízzák tincseiket. Állítása szerint komoly múltja van az otthoni hajfestésben, talán éppen ezért gondolta úgy, hiteles közösségimédia-oktatóként tud a kamerák elé állni a témában.

Videós posztjában azt is megosztotta, hogy évtizedek óta festi a saját haját, egyszerűen azért, mert nem volt ideje a Született feleségek forgatásai miatt profihoz járni. A többcentis ősz lenövéssel a kamera elé álló Teri igyekezett pozitív hangot megütni, ezzel biztatva a hajfestésben kezdő követőit arra, hogy ők is meg tudják ugrani a feladatot…

Olvass tovább!

Kifejezetten szimpatikus egyébként a tutorial képkockáin, ahogy az állítása szerint „nagyon ősz” haját vidáman mutogatja, mielőtt nekiáll precízen a festési folyamatnak. Mindeközben hangsúlyozza azt is, hogy az ősz haj szerinte igenis jól áll nagyon sok nőnek, hozzátéve, hogy egyébként ő maga is kacérkodott a gondolattal, hogy vállalja az ősz tincseit a teljes hajhosszán.

teri hatcher
Mindenesetre egyelőre még rendületlenül fest, sőt, már oktat is. Bár kifejezetten aranyos ötlet a videó, a fej hátsó részén lévő lenövésrészek befestését sajnálatosan átugrotta. Pedig ez is érdekes lett volna, de legalábbis hasznos azoknak, akik egyedül, és először festenek otthon hajat.

Ha esetleg Teri útmutatásainál egy fokkal alaposabb szakértői segítségre van szükséged, kattints az alábbi videóra!

Fotó: Getty Images