Hogyan csaljunk tavaszi üdeséget az arcunkra?

2020. április 09.
Itt a tavasz, ez már nem kérdéses. Az viszont mindenkinél egyedi, hogy ebben a jelenlegi helyzetben hogyan tudja a lelkét is tavaszi hangulatba varázsolni. Páll Adrienn, a New School of Makeup sminkakadémia vezetője ezen a héten sminktippekkel segít a tavasz üdeségét az arcunkra varázsolni.

A kijárási korlátozások miatt a fénysugarak most csak az ablakon, a teraszon vagy a legjobb esetben a házunk kertjében érhetik az arcunkat. Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de én minden évben, annyira várom, hogy a szabadban követhessem nyomon a természet kibontakozását a téli álmából. Egy belvárosi teraszon elfogyasztott kávé egy kedves ismerőssel elég volt ahhoz, hogy a napi lelki melengetést megleljem.

Fotó: Jámbor Zsófia  Modell: Borcsuk Emília – Face Model Management  Smink/styling: Dragos Manna  Haj: Lencsés Dóra

Ez a szezon azonban térdre kényszerít bennünket. Mindent másképp kell csinálnunk, mint eddig. Így töltekezni is más formában tudunk, mint eddig.

Láttad már?

A sminkelés élménye mindig is feldobott, igazi énidőt nyertem általa. Illetve a mai napig imádok szép sminkfotókat nézegetni. Ámulattal önt el, hogy mennyi finomság rejlik abban, ahogy feldíszítjük arcunk részleteit, és ezáltal még jobban ki tudjuk emelni a nőiségünket. A barackszín, a narancs, a korall, a rózsaszín, a mályva mind-mind azok a mágikus árnyalatok, amelyekkel a tavasz ragyogását az arcunkra tudjuk varázsolni. Íme néhány csodás inspiráció, hátha segít nektek is a feltöltődésben:

1. Érzéki korallszín enyhe csillogással a telt ajkakon
2. Narancs körsatír egy kis üvegfénnyel a szemen
3. Ombre mályva szájfestés, halvány rózsaszínnel a szemen
4. Tusvonallal cicásított, barackba hajló szemsatír
5. Barackszín mindenhol, avagy a legszebb monokróm sminkhatás

Fotó: Jámbor Zsófia  Modell: Balajti Barbara – Face Model Management  Smink/styling: Füzi Viktória  Haj: Lencsés Dóra

Fotó: Jámbor Zsófia  Modell: Kalmár Dorina – Avantage Models  Smink/styling: Mondik Ingrid  Haj: Lencsés Dóra

Fotó: Jámbor Zsófia  Modell: Buzsik Zsóka  Smink/styling: Török Noémi  Haj: Lencsés Dóra

Fotó: Jámbor Zsófia  Modell: Visontai Tímea  Smink/styling: Barkó Mária  Haj: Lencsés Dóra

Fotó: Jámbor Zsófia  Modell: Lehrner Aliz – Face Model Management. Smink/styling: Leé – Németh Alexandra  Haj: Lencsés Dóra