A L’Occitane saját kézfertőtlenítőivel támogatja a Heim Pál Gyermekkórházat

2020. április 21.
Nagy mennyiségű kézfertőtlenítő gyártásba kezdett a L’Occitane Csoport. A márka 300 ml-es verbénaillatú kézfertőtlenítőiből idén áprilisban 1200 darabot adományoztak a koronavírussal fertőzött gyermekek kezelésére kijelölt Heim Pál Gyermekkórháznak.

Újabb szépségvállalat, ezúttal a L’Occitane Csoport tette le voksát a koronavírus elleni küzdelem segítésében. A természetes összetevőkből készülő szépségápolási termékeiről ismert márka több létesítményének átalakítását követően kezdett kézfertőtlenítők előállításába, amelyeket az egészségügyi hatóságoknak és egészségügyi dolgozóknak adományoznak világszerte.


A világszerte hirtelen megnövekedett koronavírus-esetszámokra válaszul néhány létesítményük Manosque-ban (Alpes-de-Haute-Provence), amelyek szépségápolási termékeket gyártanak a L’Occitane en Provence és Melvita márkák számára, átállt a verbénaillatú kézfertőtlenítők gyártására.

Magyarországi adományok

„Hálásak vagyunk azoknak az egészségügyi dolgozóknak, akik a frontvonalban harcolnak a koronavírus ellen. Ez a helyzet mindannyiunkban felerősíti a bizonytalanság érzését, ugyanakkor arra is sarkall, hogy aktívan segítsünk ott, ahol erre a legnagyobb szükség van” – áll a márka közleményében.


Az egészségügyi dolgozók támogatása itthon is elkezdődött: hazánkban idén áprilisban 1200 db 300 ml-es kézfertőtlenítőt adományoztak a vírussal fertőzött gyermekek kezelésére kijelölt Heim Pál Gyermekkórháznak, és 1200 db 300 ml-es kézfertőtenítőt és 500 db 10 ml-es kézkrémet a járvány kezdete óta az élvonalban harcoló Dél-Pesti Centrumkórháznak.

Olvastad már?