Földszínű sminkek a Föld napja alkalmából

2020. április 22.
Ma van a Föld napja, a jeles alkalomra pedig Páll Adrienn, a New School of Makeup sminkakadémia vezetője földszínű sminkinspirációkkal készült nektek!

A Föld természeti környezetének megóvása 1970-től vált mozgalommá. Ez a kezdeményezés Denis Hayes nevéhez fűződik, aki az alternatív energiaforrások kutatója és szakértője. A Föld napján (április 22-én) azóta évről évre ünnepeljük a Földanyát, valamint beszámolókat kapunk a természet globális állapotáról, és arról, hogy milyen „emberi” túlkapások áldozata a környezetünk. A káros anyagokat gyártó és kibocsátó gyárakat is emberek irányítják, termékeiket és szolgáltatásaikat is mi, emberek használjuk.

Fotó: Bende Tamás  Smink: Páll Adrienn  Modell: Németh Anna – Visage Model Management, Anna lelkes környezetvédő

Ezen a napon – a Föld napján – világszerte jobban odafigyelünk azokra a körülöttünk lévő csodákra, amik az életet jelentik. Ültetünk, biciklire szállunk, szemetet szedünk, tanítjuk a kicsiknek, hogyan kell szelektíven gyűjteni, és még sorolhatnám azokat a kezdeményezéseket, amelyeket szintén mi, emberek vezettünk be. Hiszem, hogy minden változás az egyéni hozzáállásból ered, így a személyes felelősség alól egyikünk sem felmenthető. Vigyázni, gondoskodni, a kevesebbel is beérni ugyanolyan döntés, mint bármi más az életben. Csak csinálni kell.

Láttad már?

Ma olyan vizsgasminkeket válogattunk az NSM végzőseinek munkáiból, ahol a földszínek kapták a főszerepet. A barna, a terrakotta, a narancs, a sárga, a zöldessárga törtebb árnyalatai csodásan kiemelik a női arc szépségét. A talaj, a homok, a kőzetek és a fakéreg árnyalatai a maguk természetességével varázsolnak el minket.

Fotó: Jámbor Zsófia  Modell: Paulovicz Petra  Smink/styling: Nagy Pálma  Haj: Lencsés Dóra

Fotó: Jámbor Zsófia  Modell: Kiss Kamilla  Smink/styling: Visontai Tímea  Haj: Lencsés Dóra

Fotó: Jámbor Zsófia  Modell: Paulovicz Petra  Smink/styling: Szabó Orsolya  Haj: Lencsés Dóra

Fotó: Jámbor Zsófia  Modell: Horváth Veronika – Avantage Models  Smink/styling: Czigony Claudia  Ruha: Elysian  Ékszer: EVE by Eva Remenyi  Haj: Lencsés Dóra

Fotó: Falus Kriszta  Modell: Kitti – Highlight Models  Smink/styling: Páll Adrienn  Haj: Dézs Szuzi