Hogyan sminkeljünk egy home office videokonferenciához? – videóval

2020. április 15.
Páll Adrienn, a NewSchool of Makeup sminkiskola alapítójának és vezető oktatójának megszámlálhatatlanul sok civil és profi modell fordult meg "a kezei között". Adrienn – akinek a Marie Claire Online szépségrovatában évek óta olvashatjátok hasznos tippeket adó anyagait, inspiráló sminktrend-összefoglalóit – most egy videós, karantén szépségsorozattal jelentkezik.

A NewSchool of Makeup sminkiskola alapítója és vezető oktatójaként immár 25 éve vagyok a szakmám megszállottja. Megszámlálhatatlanul sok civil és profi modell fordult meg a kezeim között, de mégsem tudom megunni azt az örömöt, amit a női „szépség” generál az életemben. Önbizalom, tartás, erő. Ezekre nőként mindig nagy szükségünk van, de ha valamikor, akkor most igazán.


Lassan harmadik éve blogolok a Marie Claire online felületén szépségről és a sminkelés varázslatos világáról. A kialakult rendkívüli helyzetben friss, rövid videóimmal szeretnék segíteni nektek abban, hogy a nőiségeteket, önbizalmatokat, kedélyállapotokat tudjátok táplálni a sminkelés segítségével. Egyszerűen, jól érthető instrukciókkal mutatok majd trükköket magamon, amiket már az otthon meglévő anyagokkal gyorsan meg tudtok valósítani az arcotokon.

Az első videóm egy 10 perces alapsminket tanít meg, amit azoknak a home office-ból dolgozó nőtársaimnak ajánlok nagy szeretettel, akik a munkájuk során sokat videokonferenciáznak. Egyrészt nagyon professzionális, ha hozod a business lookot otthonról is, másrészt – amíg elkészülsz a sminkeddel – van időd ráhangolódni a munkára. Sokszor meséltek a színésznő ügyfeleim arról, hogy kifejezetten kedvelik magukat kifesteni előadás előtt, mert így tudnak igazán jól átszellemülni a szerepükre. Hangolódj hát te is a smink segítségével!

Láttad már?