Forradalmi kollekcióval jött ki a Parkinson-kóros sminkmester

2020. április 22.
Úgy tartják, a gyakorlat teszi a mestert. Ez a sminkelés művészetére is igaz, hiszen a tökéletes cicaszem, a foltoktól mentes spirálozás és a szimmetrikus szemöldök elérése mind kihívást jelentenek. A Guide Beauty, és a mögötte álló Terri Bryant amerikai sminkmester szokatlan oldalról közelíti meg a sminkvilágot, ezzel egyenesen a kezünkbe adva tökély kulcsát.

Terri Bryant sminkmester és szépségoktató dolgozott már topmodellekkel és hírességekkel. Mindig is különös könnyedséggel és magabiztossággal sminkelt, ám pár éve egy fotózáson arra lett figyelmes, hogy aznap a modelljének jóval több időt kellett a székében töltenie. Egyik napról a másikra a sminkelés már nem volt természetes reflex a számára. Territ öt éve diagnosztizálták Parkinson-kórral, és attól félt, remegő kezei meggátolják abban, hogy továbbra is szenvedélyének élhessen.

Terri megváltozott helyzete arra ösztökélte, hogy valami újat alkosson. A hagyományos sminkeszközök nem biztosították azt a stabilitást, amire szüksége lett volna. Tudta, hogy amire vágyik, nem lehetetlen, ezért elhatározta, hogy saját maga valósítja meg elképzelését: a Guide Beauty termékei biztos tartást adnak, ezáltal megkönnyítik a sminkelés folyamatát amatőrök és profik számára egyaránt.

Fokról fokra

Az első lépés a sminket hobbi szinten használók meghallgatása volt. Amint Terri és csapata tisztában voltak azzal, mely kihívásokkal küzdenek a legtöbben, formatervezőket és ergonómiai szakértőket kerestek fel, hogy olyan innovatív termékeket fejleszthessenek, amelyek szó szerint vezetik az ember kezét. A kifejlesztett sminkeszközök egyedi, cruelty-free és vegán luxuskészítményekkel egészülnek ki, amelyek összeállításáért szintén szakértői csapat felelt.

Olvastad már?

Mivel a Guide Beauty egy friss vállalkozás – 2020 februárjában indult –, ezért egyelőre négy terméküket lehet megvásárolni: szemöldökgél (26 dollár), szempillaspirál (26 dollár), szemhéjtus és egy hozzá tartozó applikátor (utóbbi duó 50 dollár). Ez talán egy átlagos kezdeményezésnek tűnhet, azonban a titok a termékek egyediségében rejlik. A szemöldökgélen lévő Guide gomb tartja és vezeti a kezet. Ehhez hasonló gombbal rendelkezik a szempillaspirál is, amely hosszabb és dúsabb pillákat eredményez. A szemhéjtusszett a legvadabb elképzeléseknek is eleget tesz: az applikátorral álomszép tusvonalat húzhatunk, legyen az íves vagy akár egyenes, helyezkedjen el a szemhéjon vagy a vízvonalon.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@Kassiabarbo shows how to get an expert winged look in seconds flat! Watch as she demonstrates how to use the entire line! #GUIDEBEAUTY #ArtistryMadeEasy #GiveEmYourGuideEye

GUIDE BEAUTY (@guidebeautycosmetics) által megosztott bejegyzés, Ápr 17., 2020, időpont: 6:48 (PDT időzóna szerint)

Terri mindenre nagy hangsúlyt fektetett: odafigyelt rá, hogy a termékek valóban tökéletesen illeszkedjenek a kézbe, valamint hogy a készítmények makulátlanul mutassanak a bőrön. A sminkmester sikeresen megvalósította elképzeléseit, és így a szépségipar egy újfajta családdal gazdagodott, amelynek legfőbb célja, hogy bárki a lehető legmagabiztosabban sminkelhessen. A márka nemcsak a kezdők legjobb barátja lesz, hanem azoké is, akik csukott szemmel is profi munkát végeznének.

Szöveg: Berberovics Bea, a Central Médiakadémia hallgatója

Láttad már?