Vegán és állatkísérlet-mentes sminkkollekcióval jött ki a Mádara

2020. február 25.
A márka bőrápoló termékei az utóbbi évben egyre nagyobb figyelmet kapnak a kozmetikai termékek piacán, nem véletlenül. Az egyszerre szépítő és ápoló formulák közé most egy új, vegán és állatkísérlet-mentes sminkkollekció is felsorakozik.

A Mádara több mint tíz éve készít és fejleszt természetes, vegán, valamint állatkísérlet-mentes minőségi kozmetikumokat. Az eddig bevezetett – a ragyogó és szép bőr eléréséhez kifejlesztett – arcszépítők piacra dobása után most egy fontos mérföldkőhöz érkezett a márka: megalkotta első make-up kollekcióját.


Az vegán és állatkísérlet-mentes széria tagjai emellett még Ecocert/Cosmos minősítésűek és genderlessek is, de sok egyéb tulajdonságuk miatt is megszerethetjük őket. A kollekciót intenzív színek, kiemelkedő hatékonyság és tartósság jellemzi az ígéretek szerint, különlegességét pedig a finom ásványi pigmentekkel, organikus növényi kivonatokkal, hialuronsavval, C- és E-vitaminnal dúsított formulák adják. A legmagasabb minőségű olajokkal és fixálókkal nemcsak optikailag teszik a termékcsalád tagjai szebbé a bőrt, hanem ápolják, táplálják is azt, és természetes bőrérzést biztosítanak.

Ütős színek, profi textúra

„Csak természetes, tiszta és etikus forrásból származó összetevőket használunk, és a legfőbb célunk bebizonyítani, hogy a természetes make-up használata nem jelent egyet az unalmas és visszafogott megjelenéssel. A legmodernebb technológia segítségével vagány, színes, inspiráló, ugyanakkor minősítetten természetes és vegán sminkkollekciót alkottunk” – domborította ki az új, hattagú sminksorozat előnyeit Lotte Tisenkopfa-Iltnere, a Mádara alapítója és kreatív vezetője. „2010-ben, még a BB krémek népszerűségének előretörése előtt a Mádara kifejlesztette egy színezett arcápoló fluidot, és ez a márka bestseller terméke lett. A három évvel ezelőtt bevezetett CC krém azonnal népszerűvé vált, és az eladási listák élére került. Ezek, és a bőrápolási termékeinkkel elért sikereink megerősítettek abban, hogy a Mádarának elő kell állnia egy nagyon egyedi, merész, ugyanakkor természetes és vegán sminkkollekcióval.”

A kollekció tagjai a következőkből állnak fel: Skin Equal Soft Glow folyékony alapozó (SPF 15), The Concealer ragyogást tökéletesítő korrektor, Coscmic Drops építhető highlighter, Guilty Shades Eye & Cheek szemhéjfesték és pír, Glossy Venom hidratáló ajakfények és a Brow Pomade, azaz szemöldökpomádé.

Ezt már olvastad?