Hajmentő nagyágyúk

2020. április 23.
Összeválogattuk a hajápolási piac tincsszépítő aktualitásait. A reflektorfénybe állított termékek között izgalmas újdonságok, természetes és szilikonmentes balzsamok, de eddig kevésbé ismert, hatékony hajtáplálók is akadnak!

Zseniális tejpakolás

A Garnier Botanic Therapy Hair Milk Mask a márka első tejes állagú hajpakolása mégpedig 98% természetes eredetű összetevővel. Az ereje abban rejlik, hogy egy hajpakolás ápoló hatását adja, mindezt a tej könnyedségével ötvözve. Úgy erősíti a hajat, hogy nem nehezíti el. Két verzióban is beszerezheted, a Botanic Therapy Hair Milk Mask Ricinus Oil a gyenge, töredezésre hajlamos haj ápolására nyújthat hatékony megoldást organikus mandulatejjel és ricinusolajjal. A Botanic Therapy Hair Milk Mask Restoring Honey organikus mandulatejet és mézet tartalmazó hajápolót pedig a nagyon igénybevett, töredezett végű hajra fejlesztették ki.
1699 Ft

 

Aloe verát a hajnak is!

Minden hajtípusra szuper választás lehet a TRESemmé Nourish Botanique Replenish hajbalzsam. A formulája a kókuszolajjal és aloe vera kettősén alapszik, ezek erejével biztosítja a tincseink táplálását, segít az egészséges, ragyogó formájukat visszaállítani, miközben természetes csillogást kölcsönöz nekik. Színezékmentes és szilikonmentes.
1479 Ft

Védelem a hajszárításkor is

Az Oriflame HairX öblítést nem igénylő hajápoló spray hővédelemmel akkor lesz nagy barátod, ha nem tudsz lemondani a hajszárító meleg fokozatának használatáról, de roncsolni sem szeretnéd a hajszálaidat. A hajvédő spray ugyanis mesterien véd a meleg hajformázók káros hatásaival szemben, egészen akár 230°C-ig. Formulája olyan hővédelemmel ellátott összetevőket és keratint tartalmaz, amelyek megakadályozzák a hajszálak károsodását, emellett pedig 24 órás antisztatikus hatást is biztosít. Meseszépen hidratálja, kisimítja a hajat, és visszaadja természetes fényét, és ami a legjobb: nem látszik a hajon, és nem ragad. 2-es erősségű tartást ad.
1 699 Ft

Fenntartható, etikus és szépítő kókuszolaj

A Palmers Kókuszolajos regeneráló hajbalzsama azoknak lehet a kedvence, akik tényleg mélytápláplálásra vágynak, de fontos szempont az is, hogy fenntartható és etikus forrásból származzanak a hajszépítő kencéik összetevői, ez esetben a kókuszolaj. A balzsam tahiti Monoi olajat is tartalmaz még emellett, amely mélyen hidratálja és táplálja a hajat. Erőssége, hogy táplálja és regenerálja a száraz, igénybevett és festett hajunkat anélkül, hogy elnehezítené. Nem tartalmaz továbbá parabént, ftalátot és ásványi olajat.
3199 Ft

A fénytelen és sérült haj mentőöve

A Biobaza Smart regeneráló és megújító sampon 96%-ban természetes eredetű, a fénytelen és sérült hajba lehel új erőt. A sampon csalánkivonaton, levendula- és babérolajon alapuló tápláló formuláját ugyanis kifejezetten a sérült, fénytelen hajszálak ápolására fejlesztették ki, így segít helyreállítani a haj dússágát, fényét és puhaságát. Parabéneket, hozzáadott mesterséges színezéket és illatanyagokat nem tartalmaz.
1999 Ft


Mennyei illat és puhaság

A Love Beauty and Planet Hajbalzsam Murumuru Vajjal nem csak kívülről szép, belül is olyan erőket egyesít a formulájában, amely tényleg ragyogóvá teszi a hajunkat. A lágyan hidratáló hajbalzsam kifejezetten festett hajra való, és elképesztően finom rózsaillatot hagy maga után a tincseiden. Igaz, ennél jóval többet is tud. Hajadat puhává és ragyogóan szép fényűvé teszi.
1799 Ft

Olvass tovább!