3 tuti lenövésfestő-spray házi karanténra

2020. április 07.
Zavar a választékodnál kikandikáló lenövésed, vagy az orvul előbukkanó fehér hajszálaid? Három olyan terméket mutatunk, amelyekkel gyorsan és hathatósan kezelheted átmenetileg a problémát a karantén ideje alatt.

Egyre többen nyúlnak elkeseredésükben az otthoni hajfestékek után azok közül is, aki korábban csakis fodrászra bízták tincseiket. Írtunk az utóbbi időszakban már olyan hírességről is, aki büszkén vállalja a sok héttel ezelőtti hajfestés nyomában előbukkanó, vakítóan fehér hajszálait, de akad olyan sztár is, aki otthoni, csináld magad típusú hajfestős videót is posztol.

Azok kedvéért, akik kézügyesség híján, vagy a szigorú fodrászuktól való félelmükben semmiképp sem akarják maguknak festeni a hajukat a házi karantén ideje alatt, három olyan, rövid távú megoldást mutatunk, amivel át lehet vészelni – akár komolyabb lenövéssel – is pár hetet. Csak ki kell választanunk a nekünk megfelelő árnyalatot, és pár perc alatt akár Zoom- vagy Skype-tárgyalást is bevállalhatunk a végeredménynek köszönhetően. A hatása a következő mosásig tart.

Láttad már?

Syoss Root Retoucher

Az abszolút megfizethető kategóriában 5 árnyalattal induló hajszínező spray mikrofinomságú ásványi pigmentekkel dolgozik a lenövéseken. A fedőspray másodpercek alatt befedi a világosabb és az ősz hajtöveket, ráadásul azonnal megszárad.
1949 Ft

L’Oréal Paris Magic Retouch

A L’Oréal Paris Magic Retouch ideiglenes hajszín spray 6 természetes árnyalatban kapható. Titka egy színes pigment, amely nagyon szépen összeolvad a hajszínünkkel, és a következő samponos hajmosásig tart. Előnye, hogy természetes átmenetet képez, és összeolvad a hajszínnel, emellett gyorsan szárad és finom textúrát biztosít a hajnak.
2299 Ft

KEVIN.MURPHY RETOUCH.ME

A hajtőfrissítő spray azonnali segítség lehet két hajfestés között. Multitónusú végeredményt biztosít, állagra könnyű hajtőfrissítő spray, amely tényleg pillanatok alatt elfedi a lenövést, az ősz hajszálakat. Elérhető fekete, barna, világosbarna és aranybarna árnyalatokban.
7800 Ft

Olvass tovább!

Fotó: Getty Images