Botox- és hialuronsav-kezeléseket pótló luxusszérumok?

2020. április 28.
Azok, akik látványos módon szeretnének megszabadulni a zavaró ráncaiktól, vagy legalábbis szeretnék, ha a mély barázdák kisimulnának, többnyire tisztában vannak vele, hogy a felületi kezelések erre nem elegendőek. A karantén idején a botox- és hialuronkezelések szóba sem jöhetnek, de az egyik leginnovatívabb szépségmárka olyan szérumújdonságokat vezetett be, amelyek egyfajta „otthoni alternatívát” nyújthatnak ezen kezelések helyett.

Hiába a koronavírus miatti világjárvány és a karantén, úgy tűnik, ha lassan is, a szépségpiac újra éledezni kezd. Ha a kozmetikai szalonok, plasztikai sebészetek nem is nyitottak még ki, az újdonságok terén mindenképp van mozgás… Természetesen szó sincs róla, hogy máris gőzerővel zajlanának a nyári újdonságokat a médiának bevezető sajtótájékoztatók, de akadnak márkák, ahol a digitális lehetőségeket kihasználva prezentálják online az izgalmas, bevezetés alatt álló friss termékeket, izgalmas új fejlesztéseket.

A plasztikai sebészi háttérrel bíró Image Skincare egyike a gyorsan reagáló brandeknek, akik a karanténidőszak alatt felértékelődött tudású, új családtagjaik bevezetését nem napolták el, és nem is csupán hírlevélben kommunikálják. Egy webinárium keretében állították porondra aktuális, öregedést késleltető újdonságaikat, amelyek talán sosem voltak ilyen aktuálisak, mint most, amikor sokan, akik korábban a hatékonyabb, látványosabb botox– és hialuronkezelésekre szavaztak, nem tudnak „frissítő” beavatkozásra menni, és a felületi megoldások közül a leghatásosabb lehetőségeket keresik.

Az amerikai kozmetikus, Janna Ronert által alapított klinikai bőrápolási márka termékeit plasztikai sebészek alkotják meg–  a biztonságos, de bizonyítottan hatásos összetevőket és okos növényi hatóanyagok legjavát tömörítve. A folyamatos fejlesztéseknek, a legújabb anti-aging, egyensúlybiztosító, hidratáló és ragyogást hozó technológiáknak hála a 2020-as év újdonságai esetében azt ígérik, végre „megvalósul a jövőálló, kifinomult bőrápolás, és láthatóan visszafordítható az a bizonyos időkerék”.

A webináriumon bemutatott új termékek között napvédőkrémek és a the MAX termékcsalád tagjait színesítő új belépők sorakoztak fel, utóbbiak a maximális korrigálásra, megelőzésre és táplálásra kifejlesztve. Az öregedés ellen őssejtek, peptidek és különleges növényi hatóanyagok veszik fel a harcot, ezáltal eredményesen ránctalanítanak, méghozzá parabénmentesen. De lássuk, mitől is olyan innovatívak az új termékek!

Láttad már?

Két ultrahatékony formula

Ezeket a fejlett formulákat a microburst technológia támogatja – egy olyan szállítórendszer, amely védi a kulcsfontosságú összetevőket egészen a bőrön való szétoszlásig. A Harvard Egyetem laboratóriumában kifejlesztett, szabadalmazott drop-by-drop microburst technológiával az akár 15 milliárd mikroméretű cseppecske megőrzi a kulcsfontosságú hatóanyagok potenciálját. Vagyis a kapszulába zárt formulák tisztán és érintetlenül kerülnek a bőrre a felvitel pillanatáig, a kulcsfontosságú összetevők a felvitel pillanatában szabadulnak fel, és a hibrid formuláknak köszönhetően szinte beleolvadnak a bőrbe.

Simító nagyágyú 

A The MAX WRINKLE SMOOTHER egy úttörő szérumként mutatkozik be, amely ránctalanító peptidet, high-tech liftinghatású polimert és növényi őssejt technológiát alkalmaz a ráncok megjelenésének csökkentésére. Feszesít, a ráncok képződésének útvonalát gátolja, kisimítja a homlok ráncait, a szarkalábakat és a mimikai ráncokat, a karantén miatti botoxstop idején.

Fiatalos arckontúr

A The MAX CONTOUR GEL CRÈME a hialuronkezelések hiányában lehet hű és hatásos társunk a napi szépségrutinban. A kontúrozó gélkrém „meghazudtolja a gravitáció látható hatásait, visszaállítja az arc alsó felének feszes és volumenizált megjelenését”. A bőr nedvességtartalmának hatására felszabadulnak a hatóanyagok, és a bőr kevésbé lesz hajlamos a megereszkedésre, köszönhetően a liftingelő és feltöltő hatású peptideknek, lipo-filler ellensúlyozza a megereszkedett bőr jeleit, és definiálja újra az arckontúrt, de a gélkrém emellett feszesít is.

Olvastad már?

Fotó: Getty Images, Marie Claire-archívum