A koronavírus-pánik elérte a hírességeket is

2020. március 03.
Ahogy egyre több helyen bukkan fel világszerte az új koronavírus, a hírességek is egyre jobban aggódnak a biztonságuk miatt. Gwyneth Paltrow-tól Kate Hudsonön át Bella Hadidig egyre többen pózolnak szájmaszkban, és osztják meg jó tanácsaikat a megelőzéssel kapcsolatban.

Bár a szakemberek még mindig nincsenek meggyőződve róla, hogy viselésével megelőzhető lenne a koronavírus-fertőzés, lassan alapkiegésztővé válik a szájmaszk is a dizájnertáskák és luxusruhák mellett a hírességek közösségi oldalain. Úgy tűnik, az egészségük miatti aggodalom esetükben is győzedelmeskedett a hiúságuk felett, és igyekeznek biztosra menni, különösen ha Párizsba vagy Olaszországba kell utazniuk. Gwyneth Paltrow filmforgatásos nosztalgiájától kezdve Bella Hadid divathetes arcmaszkjáig, összegyűjtöttük a hírességeket, akiket már elért a koronavírus-pánik.

Gwyneth Paltrow

A színésznő egy masszív, fekete arcmaszkot választott a párizsi divathétre tartva. A repülőn készült felvétel mellett Gwyneth Paltrow felidézte, hogy mintha már játszott volna ebben a filmben. A 2011-es Fertőzés című mozira utalt ezzel, amelyben egy halálos vírus söpör végig a világon a forgatókönyv szerint.

Kate Hudson

View this post on Instagram

Travel. 2020. #😳

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

Hasonló szelfit posztolt magáról Kate Hudson is az Instagramon, ám ő egy könnyű orvosi maszkot választott a repülőútra. A követői nem is haboztak felhívni a színésznő figyelmét arra a szakértők által is sokat hangsúlyozott tényre, hogy ha a koronavírus miatt aggódik, ez a maszk nem fogja megóvni a színésznőt a betegségtől. Ezek után Kate Hudson kommentált szinte azonnal Gwyneth Paltrow posztjára: „Legalább te a jó maszkot választottad!”

Bella Hadid

Bella Hadid divathétről divathétre utazva tartva osztotta meg a repülőgépen készült maszkos szelfijét közel 29 millió követőjével. Ez a kép éppen a koronavírus miatt kockázatos városnak nyilvánított Milánóból Párizsba tartó járaton készült róla. Mivel a modell az elmúlt hetekben folyamatosan ingázott az európai városok között a divatesemények miatt, nem csoda, hogy aggódik az egészségéért. Szerencsére a környezetvédelem is eszébe jutott már.

Selena Gomez

Az énekesnő ugyan külföldre nem utazott, csupán Chicagót látogatta meg édesanyjával, Mandy Teefey-vel, ám az Amerikán belüli repülőzéshez is maszkot húzott. A kiruccanásukról készült galéria utolsó képén örökítette meg Selena Gomez, hogyan várakozik a chicagói O’Hare nemzetközi repülőtéren.

Steve Harvey és felesége

View this post on Instagram

😷 #Harvey’s

A post shared by Marjorie Harvey (@marjorie_harvey) on

A legmenőbb szájmaszkot egyértelműen Steve Harvey amerikai komikus és felesége, Marjorie Harvey viselte. A házaspár nem adott alább a luxusból a koronavírus miatt sem. Bár magángépen utaztak, azért felvették a strasszkövekkel kirakott maszkokat, és Harvey azt sem mulasztotta el, hogy a kézfertőtlenítő használatának fontosságára felhívja a figyelmet.

Eva Longoria

Eva Longoria ugyan maszkot nem húzott, ám felrakott az Instagramjára egy videót, hogy megnyugtassa az érte aggódó 7,7 millió követőjét. Ugyanis rengeteg üzenetet kapott tőlük, mikor kiderült, hogy épp Olaszországban forgat. Ebben tisztázta, hogy ő egy dél-olasz kisvárosban tartózkodik, a közelében sem járt Lombardiának, de nagyon köszönte az érte való aggódást.

Ezt már olvastad?

Forrás: Independent
Fotó: Getty Images