Szemlifting plasztika nélkül – videóval

2020. május 07.
Páll Adrienn, a NewSchool of Makeup sminkiskola alapítójának és vezető oktatójának megszámlálhatatlanul sok civil és profi modell fordult meg "a kezei között". Adrienn – akinek a Marie Claire Online szépségrovatában évek óta olvashatjátok hasznos tippeket adó anyagait, inspiráló sminktrend-összefoglalóit – most egy videós, karantén szépségsorozattal jelentkezik.

Úgy érzem, hogy a világban sok jó irány alakul. A szépség és életkor függvényében mindenképp. A 30-40 feletti modellek egyre nagyobb teret kapnak a reklámkampányokban, a címlapokon pedig olyan hírességek is megjelennek, akik életkoruk bölcsességével fűszerezik meg mondandójukat. Az üzleti szektorban akár vállalkozókként, akár nagyvállalati vezetőkként naponta bizonyítunk, és hála istennek a politikai életben is erősebb a jelenlétünk és a szavunk. Az érett nők egyre több figyelmet kapnak a világban.


Sokat vártunk és sokat tettünk azért, hogy ez a korszak eljöjjön. De azt is tudjuk, hogy ez nem mindenhol van így, sajnos sok nőtársunk még tudatára sem ébredt annak a ténynek, hogy milyen életet érdemelne. Én személy szerint nagyon hálás vagyok azért, hogy ebben a korban, és a Föld ezen felvilágosult részén élhetek.

Abban bízom, hogy a belső tartásunk, elismertségünk és önbizalmunk nagy hatással lesz arra, hogy könnyebben elfogadjuk a folyamatosan változó külsőnket. Ez az én olvasatomban persze nem azt jelenti, hogy elhagyjuk magunkat, hanem azt, hogy megtanulunk a ráncainkkal és a kevésbé feszes testünkkel békében együtt élni. Olyan módon alkalmazkodunk a korunkhoz, amellyel méltósággal találjuk meg a legjobb női praktikákat megváltozott, érett szépségünk megéléséhez, kifejezéséhez.

A mai videómban egy olyan szemsminkelési technikát mutatok meg, amivel plasztika nélkül lehet lifting hatást elérni a szemen. Könnyen elsajátítható és kockázatmentes. A szemünk festése, és a vele járó gyakorlás, tanulás rendkívül nőies énidőt tartogat számunkra. A sikeres végeredmény pedig instant örömmel ajándékoz meg bennünket. Én ezért is imádok sminkelni.

Fotó: Jámbor Zsófia

Láttad már?

Szöveg: Páll Adrienn, New School of Makeup