A legüdítőbb nyári szériával jön ki a Dove

2020. május 18.
Koronavírus ide, vagy oda, a márka nem aprózza el az idei nyarat. Nyálcsorgatóan szép és üde limitált kollekcióval jönnek ki az idei kánikulaszezonra.

Tény, hogy lassan, de megállíthatatlanul itt a jó idő, azaz nyakunkon a nyár. Ez alkalomból pedig a Dove a Soothing Summer Ritual limitált kollekciójával kopog be a szépségápolási újdonságok platformjára. A háromtagú család csomagolása olyan üdítőre sikerült, hogy öröm ránézni, de a belbecs is egészen ígéretes. Az aloe vera- és rózsavízillattal készült újdonságokat úgy állították össze összetevők és illat terén, hogy tökéletesen nyárkompatibilisek legyenek, vagyis a nyári hőségben a bőrt kényeztető formula és könnyed, friss illat kettősével érkeznek.

Mesterhármas

A termékcsalád egyébként egy tusfürdőből, egy testápolóból és egy izzadásgátló aeroszolból áll. A könnyed textúrájú, mexikói nők szépségrituáléi által inspirált Dove Soothing Summer Ritual tusfürdőt (899 Ft) a napsugárzás hatására kiszáradt bőr tisztítására fejlesztették ki – úgy, hogy frissítsen is egyúttal. A bőrnyugtató, a nagyon száraz bőrre is ideális tusfürdőnek méltó társa a testápoló (1329 Ft) is.

Utóbbi az aloe vera segítségével megnyugtatja a bőrt, a rózsavíz pedig hidratálja és segít újraéleszteni a nagyon száraz területeket is. A hármas utolsó tagja egy izzadásgátló aeroszol (1099 Ft), amely az aloe vera ereje és a rózsavíz frissítő illata mellett több más előnnyel is bír. A gyengéd formula segít védeni az irritáció kialakulásától, miközben hidratálókrém-tartalma ápolja a hónaljat. A legjobb benne pedig? A 48 órás izzadásgátló védelem.

Tudtad?

Fotó: Unsplash