Jessica Rabbit-alak az új szépségtrend?

2020. május 19.
Korábban beszámoltunk már nektek a “buborékfeneket” ígérő gyakorlatsorokkal hódító fitneszbloggerekről, most pedig a klasszikusan szépnek és nőiesnek számító homokóraalak került reflektorfénybe. A melbourne-i Chloe Ting mintegy 7,6 millió követőjének ingyen, és állítólag nagyon sikeresen mutatja meg a csábos vonalak titkát.

Az eredetileg vállalati statisztikus 29 évesen, vagyis öt évvel ezelőtt vágott bele YouTube-karrierjébe. Ami hobbinak indult, az mára óriási siker lett. 34 évesen már követők milliói kattintanak otthoni edzéseire, hogy leszámoljanak a hastájéki zsírral, és tökéletesre formálják a derekukat.


Fitneszklipjeit 7,6 millió feliratkozó követi, nem véletlenül. A hatalmas trendnek számító homokóra-sziluett érdekében ugyanis tényleg hatásos gyakorlatokat mutat be. Persze az sem mellékes szempont, főként a karantén időszak alatt (ezekben a hónapokban ugyanis 3 millióval nőtt Chloe feliratkozóinak a száma), hogy a másodállásban influenszer lány díjazás ellenében osztja meg rajongóival a lapos has, a vékony derék, a formás csípő titkát.

Meggyőző előtte-utána visszajelzések

Az ingyenesen hozzáférhető tartalmak között kéthetes kihívások is vannak, amelyről az elszánt rajongók előtte-utána fotókat osztanak meg Chloéval, aki a karantén ideje alatt Los Angelesből jelentkezik, gyakran naponta. Eddigi legsikeresebb videóját Get abs in two weeks néven találjatok meg, ami eddig 104 millió letöltést ért el.
A Do this every day to lose weight névre hallgató, második számú kedvencet eddig 43 millióan nézték meg.

Egy biztos, ha rászántad magad egy otthoni fitneszfutamra, és szívesen látnál viszont homokóra-sziluettet a tükörben, akkor Chloe hasazós videóját és a fenékformáló videóját érdemes rendszeresen elvégezned, amelyről az influenszer azt állítja, hogy „30 nap után Jessica Rabbit-szerű alakot eredményez”.

Láttad már?