Less be te is az YSL első virtuális bulijába!

2020. május 20. |

Az Yves Saint Laurent márka szépségújdonságaitól megszoktuk már, hogy nemcsak klasszikusak, hanem kreatívak és innovatívak is. Az YSL Beauté úgy látszik, buli téren is szeret újítani, a brand ugyanis pár napja a karanténidőszakra szabott grandiózus, virtuális szépségbulit rendezett.

Az YSL Beauty Club eseményt lényegében az első virtuális közösségüknek álmodták meg, és indulásként május 15-ére tűzték ki az első, VIP partit, amelynek meghívólistája limitált volt, így 1000 ember bulizott „csak” az eseményen. A világszintű, virtuális parti egy olyan premier volt az YSL kezdeményezésében, amin a Marie Claire print és online szépségszerkesztőiként mi is úgy tudtunk „bulizni” több hónap kihagyás után, hogy nem kellett elhagynunk az otthonunkat.

Mivel a rendezvény „kísérős” volt, így párosan vagy épp családilag is részt lehetett venni, így mi pár perc után már inkább moziélményként fogtunk fel a virtuális szoba sok száz képkockáját, ahol rengeteg borospohár, táncoló influenszerek, beauty editorok, anya-lánya duók, és házi kedvenc kíséretében érkező bulizók is részt vettek.

A párizsi idő szerint este 9:30-tól hajnalig tartó Zoom-bulihoz káprázatos díszletet, vagyis háttérképet lehetett beállítani – fekete, fehér és villogó kék neonfényekkel, de még megadott dress code témák is voltak, pontosabban javasolt sminktípusok.


Persze a zene sem hiányzott, a pult mögött DJ Louise Chen @chchchen pörgött nagyon, míg Miel Masele @malboneige virtuális táncelőadással készült.A szépségmárka még sminktippeket is adott azoknak, akik a tánctérről kilépve, sminkfrissítésre vágytak. Őket Celine Bernaerts sminkmester várta a „sminkszobában”, hogy hasznos és kreatív tanácsokat adjon.

Láttad már?


Olvass tovább!

Jessica Rabbit-alak az új szépségtrend?

Jessica Rabbit-alak az új szépségtrend?

Korábban beszámoltunk már nektek a “buborékfeneket” ígérő gyakorlatsorokkal hódító fitneszbloggerekről, most pedig a klasszikusan szépnek és nőiesnek számító homokóraalak került reflektorfénybe. A melbourne-i Chloe Ting mintegy 7,6 millió követőjének ingyen, és állítólag nagyon sikeresen mutatja meg a csábos vonalak titkát.

Szólj hozzá te is!

Még több Szépség

5 egyszerű manikűr, amit magunknak is megfesthetünk egyszerű körmök

5 egyszerű manikűr, amit magunknak is megfesthetünk

3+1 borzongatóan jó szépségcucc halloweenre denevér

3+1 borzongatóan jó szépségcucc halloweenre

Mi az a vaginagőzölés, és miért nem jó ötlet kipróbálni? Chrissy Teigen

Mi az a vaginagőzölés, és miért nem jó ötlet kipróbálni?