Less be te is az YSL első virtuális bulijába!

2020. május 20.
Az Yves Saint Laurent márka szépségújdonságaitól megszoktuk már, hogy nemcsak klasszikusak, hanem kreatívak és innovatívak is. Az YSL Beauté úgy látszik, buli téren is szeret újítani, a brand ugyanis pár napja a karanténidőszakra szabott grandiózus, virtuális szépségbulit rendezett.

Az YSL Beauty Club eseményt lényegében az első virtuális közösségüknek álmodták meg, és indulásként május 15-ére tűzték ki az első, VIP partit, amelynek meghívólistája limitált volt, így 1000 ember bulizott „csak” az eseményen. A világszintű, virtuális parti egy olyan premier volt az YSL kezdeményezésében, amin a Marie Claire print és online szépségszerkesztőiként mi is úgy tudtunk „bulizni” több hónap kihagyás után, hogy nem kellett elhagynunk az otthonunkat.

Mivel a rendezvény „kísérős” volt, így párosan vagy épp családilag is részt lehetett venni, így mi pár perc után már inkább moziélményként fogtunk fel a virtuális szoba sok száz képkockáját, ahol rengeteg borospohár, táncoló influenszerek, beauty editorok, anya-lánya duók, és házi kedvenc kíséretében érkező bulizók is részt vettek.

A párizsi idő szerint este 9:30-tól hajnalig tartó Zoom-bulihoz káprázatos díszletet, vagyis háttérképet lehetett beállítani – fekete, fehér és villogó kék neonfényekkel, de még megadott dress code témák is voltak, pontosabban javasolt sminktípusok.


Persze a zene sem hiányzott, a pult mögött DJ Louise Chen @chchchen pörgött nagyon, míg Miel Masele @malboneige virtuális táncelőadással készült.



A szépségmárka még sminktippeket is adott azoknak, akik a tánctérről kilépve, sminkfrissítésre vágytak. Őket Celine Bernaerts sminkmester várta a „sminkszobában”, hogy hasznos és kreatív tanácsokat adjon.

Láttad már?






Olvass tovább!