Obamáék zoomos inspirációs beszédénél nem láttunk kedvesebbet a héten

2020. május 17.
Barack és Michelle Obama bejelentkezett a Zoom alkalmazáson keresztül, hogy bátorítsa a járványhelyzet alatt megfáradt embereket – de legfőképpen a fiatalokat. 

A volt amerikai elnök és first ladyje váratlanul becsatlakozott egy chicagói fiataloknak szóló politikai nyilvános gyűlésre, amit a koronavírus miatt a Zoomon tartottak. Különösen a fiatalokhoz szerettek volna szólni ezúttal, és mint mindig, most is inspiráló és szívhez szóló beszédet tartottak. Az pedig különösen cuki, hogy nem riadnak vissza még a Zoom használatától sem a célközönségük elérése érdekében.

Michelle azt mondta a beszélgetésen, hogy szerinte „a fiataloknak részt kell venniük a politikai párbeszédben, hogy előremozdítsák az országot”. Barack Obama pedig hozzátette felesége gondolataihoz, hogy most fontosabb, mint eddig bármikor, hogy gondolkozzunk az állampolgári ismeretekről. „Szükségünk van arra, hogy az olyan fiatalok, mint ti vagytok, megértsétek, mekkora erő van bennetek és mekkora szerepet játszotok abban, hogy Amerikát előremozdíthassuk – nem értünk, hanem értetek.”

Olvass tovább!