Nincs vibrálóbb nyári parfüm a CK ONE idei limitált kiadásánál

2020. június 03.
Szinte hagyomány a CK háza táján, hogy kívül-belül különleges limitált szériával állnak elő a nyári szezon beállta előtt. Az ikonikus uniszex illat idei nyári indulója különlegesen vibrálóra sikerült!

Felszabadító és friss, ezt az érzést szerette volna a CK ONE Summer 2020-as limitált, uniszex illatában üvegbe zárni a Calvin Klein. Amennyiben pont ezt az életérzést és ezt az illattípust keressük, akkor a márka legfrissebb újdonsága tényleg a nyári szezon elengedhetetlen kelléke lehet számunkra. A CK ONE család legfiatalabb tagja ugyanis észbontóan üde, citrusos-fás illattal áll bele az idei nyárba, mindezt energikus neonszínben pompázó „outfitben”  teszi – még több színt és energiát ígérve a hosszú, bezártsággal telt tavaszi hónapok után.A türkiz üveg ráadásul idén személyre szabható, a palackra ugyanis mi magunk ragaszthatjuk fel a beach motívumokat felsorakoztató matricakollekcióból (hozzácsomagolásként találjuk az illat mellett) a kedvenceinket.

Mitől más?

Az energikus illatnál érezhetően nagyon tudatosan kezelte az illatösszetevőket a kreátor (nem más, mint Laurent Le Guernec), így egy fújással már az óceán friss fuvallata, a hosszúra nyúlt nyári napok határtalan partmenti élményei lenghetnek körül minket. Hogy pontosan milyen illatok is bontakoznak ki belőle? A CK ONE Summer 2020 ragyogó gyömbérgyökér frissességgel indít, amelynek alapja fás, érzéki meleget ad – egyszerűen tökéletes nyári illatválasztás nemre való tekintet nélkül. A fejjegyek között a gyömbérgyökér, mandarin és a tengeri só, míg a szívjegyek terén a zsálya és tengeri füvek domborítanak nagyot. Az alapjegyek esetében pedig a szantálfa, ámbra és a benzoin balzsam teszi tényleg különlegessé a nyár legvidámabb, legüdítőbb illatát.

Láttad már?