A legjobb szempillaszérumok

2019. november 14.
Összeszedtük a legizgalmasabb szempilladúsító, -növesztő és -erősítő szérumokat, hogy azok is labdába rúghassanak az idei óriáspilla-versenyben, akik idegenkednek a műszempilláktól. Számukra állítottuk össze ezt a szép csokrot a legígéretesebb pillaszérumokból.

Míg a középkorban a nők a szemöldökük mellett a szempillájukat is szedték – a szépségük és a homlokuk hangsúlyozása érdekében –, mi, 21. századi nők sok mindent megtennénk azért, hogy a pilláink minél dúsabbak, erősebbek és feltűnőbbek legyenek.

Szempillanövesztés mesterfokon

Megnéztük, hogy mi mindenből válogathatunk, ha a szempillagöndörítők, a gyakori pillahosszabbítások vagy szimplán az idő vasfoga kikezdte a pilláink egészségét.

1. Szempillanövesztő szérum, Long4Lashes, 11 990 Ft

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Nincs is szebb a saját természetes szempilláknál. A L4L szérum tele van olyan tápanyagokkal, amelyek nem csak segítik a pillák növekedését, de erősítik is azokat!🌿💪🏼

Long4Lashes Hungary (@long4lasheshungary) által megosztott bejegyzés, Márc 21., 2019, időpont: 4:23 (PDT időzóna szerint)


2.  Szempillanövesztő szérum, Pharmatheiss, 2,7 ml 12 499 Ft

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Happy New Year everyone!!:) #pharmatheisscosmetic #szerum #2017 #happyday #szempilla

PharmaTheiss Cosmetics Hungary (@pharmatheisshungary) által megosztott bejegyzés, Jan 1., 2017, időpont: 3:53 (PST időzóna szerint)


3. Növekedést serkentő szérum szempillákra és szemöldökre, Shiseido Eyes Full Lash, 15 170 Ft

4. Szempillahangsúlyozó és -növesztő szérum és szemceruza, Physicians Formula Eye Booster 2in1, 4490 Ft


5. Akár 14 nap alatt ható szempillanövesztő szérum, RevitaLash® Advanced 1.0ml 14 990 Ft

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Proud to be:⁠ 🌱Hypoallergenic⁠ 🐰Cruelty Free⁠ 🌱Vegan Friendly⁠ 🌱Gluten Free⁠ 🌱Paraben Free⁠ 🌱Phthalate Free⁠ Plus, so much more! Click the link in our bio for more info. #CleanBeauty⁠ ⁠ RevitaLash Advanced not available in CA⁠ ⁠ ⁠ ⁠ ⁠ ⁠ ⁠ ⁠ ⁠ ⁠ #RevitaLashCosmetics #RevitaLash #EternallyPink #IPledgePink #WomenOfCourage #LashProducts #eyelashproduct #ForLashes #Lashes #Lash #eyelashes #eyelash #LashConditioner #EyelashConditioner #LashSerum #EyelashSerum #LashLife #LashGoals #EyelashGoals #LashAddict #eyelashaddict #LashTips #LashExtensions #EyelashExtensions #ForLashExtensions #NaturalLashes #stronglashes #Healthylashes ⁠

RevitaLash Cosmetics (@revitalashcosmetics) által megosztott bejegyzés, Szept 11., 2019, időpont: 6:00 (PDT időzóna szerint)

6. Szempillanövesztő szérum, Nanolash, 12 000 Ft

Forrás: Marie Claire Beauty Extra, Trendszetter