6 álomszép menyecske look

2020. augusztus 06.
Szépségbloggerünk, Páll Adrienn, a New School of Makeup sminkakadémia vezetője ezen a héten csupa fantáziadús, mégis letisztult és elegáns menyecske sminkinspirációval készült.

A fotósunk a képeket stúdiónk bel-budai ősfás hátsókertjében készítette, ahol rusztikus falfelületek és a zöld növényzeten átsütő napsugarak ragyogták be a hátteret. Sanyi a fotóit mindig nagy precizitással világítja be, ami különösen nehéz egy szabadtéri környezetben, hiszen folyamatosan változnak a fényviszonyok, ezért egy konkrét kerti műtermet rittyentett a lámpáival. Megérte. A szabadjára engedett buja kert csodás kontrasztot alkotott a kifinomult eleganciával összekomponált ruhákkal, hajakkal és sminkekkel.


A frizurák a fonott hajtrendek legfrissebb vonalát hozták fodrászunk kezeiből. A kivágott ruhafazonokhoz Dóri kiemelte a vállvonalból a tincseket, a dekoltált ruhákhoz pedig engedte, hogy a fonatok ráereszkedjenek a mellkasra, sokszor féloldalasan. Ezek a hajköltemények egyszerre képviselték a romantika és a hanyag elegancia stílusjegyeit.

Láttad már?

A sminkekben a 3D-s jelleg kapta a főszerepet, annyi kéréssel, hogy minden NSM senior sminkes csavarja meg a témát annyira, hogy új, trendorientált, de egyben hordható verziókat mutassunk az idei menyasszonyoknak. Íme a csodás ötletarzenál:

1. TAVASZI ÁLOM – a vidéki romantika rajongóinak
A Timi által készített smink pikantériáját a rezgő nevű virág a hajon, illetve a szem highlight pontján történt stilizált megjelenítése adja.

Fotó: Bodogán Sándor, Modell: Lyila – Face Model Management, Ruha: Sármán Nóra, Smink: Gaál-Varga Tímea – NSM Senior Team, Haj: Lencsés Dóra

2. NEW ANNA KARENINA – a vagány elegancia szerelmeseinek
A cári Oroszország hercegnőjére emlékeztető lookot a modell karaktere és a haj kucsmaszerű kialakítása eredményezte. A szemekre felkerült krémes glitterrel a kétrészes ruhakölteményben előforduló kövek fényhatását hoztam vissza a sminkben.

Fotó: Bodogán Sándor, Modell: Karina – Highlight Models, Ruha: Sármán Nóra, Smink: Páll Adrienn, Haj: Lencsés Dóra

3. BAROKK SIKK – az antik szépség kedvelőinek
A Böbi által megálmodott smink a fémes highlightok játékával varázsolja el a menyasszony rajongóit. Különlegessége az arany tusvonal, ami a megszokott feketével ellentétben lágyítja a tekintetet.

Fotó: Bodogán Sándor, Modell: Panna – Trendattack, Ruha: Sármán Nóra, Smink: Fekete Böbi – NSM Senior Team, Haj: Lencsés Dóra

4. CSIPKERÓZSIKA 2.0 – azoknak, akik a hercegnők bőrébe szeretnének belebújni
Ági modelljének báját az arcára ragasztott gyöngyökkel koronázta meg. A smink földszínekkel játszik, amelyekkel mindenki csodásan fest.

Fotó: Bodogán Sándor, Modell: Hamikus Renáta, Ruha: Sármán Nóra, Smink: Stefán Ági – NSM Senior Team, Haj: Lencsés Dóra

5. MRS. MONACO – az a feeling, amikor egy nő ellenállhatatlan, de érinthetetlen
Gordi krémesen csillogó, füstösen nyújtott satírja egy örök klasszikus, amely a fülre ragasztott aranyszínű gyöngyökkel trendi összhatást eredményez.

Fotó: Bodogán Sándor, Modell: Triniti – Face Model Management, Ruha: Sármán Nóra, Smink: Mágó-Németh Gordana – NSM Senior Team, Haj: Lencsés Dóra


6. ANGEL LITE – visszafogottan elegáns hölgyeknek

Jázi modelljének szemeit kecses tusvonallal tette igézővé. Ennél a looknál nagyon működik az örök szabály: „A kevesebb sokszor több”.

Fotó: Bodogán Sándor, Modell: Natasa – Face Model Management, Ruha: Sármán Nóra, Smink: Krutek Jázmin – NSM Senior Team, Haj: Lencsés Dóra

Te melyiket választanád?