Itt a biztonságos hajsminkek kora

2020. szeptember 14.
Nem csak fesztiválokon, de akár a hétköznapokon is hűséges társunk lehet egy-egy jól kiválasztott árnyalatú hajsmink. Nagy előnyük, hogy pillanatok alatt megújíthatjuk vele a külsőnket, ráadásul könnyen ki is moshatóak.

Ma már rengeteg gyártó kínál izgalmasabbnál izgalmasabb árnyalatokat a hajsminkek terén. Az utóbbi években felerősödött a különleges színek viselete is, így már messze nem csak a kifutókon vagy a plakátokon láthatunk extrém színű frizurákat. Az önkifejezés ezen formáját megkönnyíti, hogy tényleg rengetegféle kimosható verzióból választhatunk különböző textúrájú (géles, spray, krém vagy épp szilárd) színező termékeket.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Wow Hennie @mademoisellehenriette das pink steht dir unglaublich gut 😍

Hair 👱🏼‍♀️ Beauty 💄 Fashion 👗 (@girlscareabouthair) által megosztott bejegyzés, Ápr 20., 2018, időpont: 11:37 (PDT időzóna szerint)

Mielőtt azonban szimplán a kedvenc neon- vagy extrém színeink után nyúlánk, érdemes végiggondolni, mennyire megy a bőrünk tónusához vagy akár a szemünk színéhez a kiválasztott árnyalat. Barna szeműeknek kifejezetten jó választás lehet a kék, vagy annak rokon árnyalatai, így nyugodtan próbálkozhatnak zöld vagy lila hajsminkkel is.

Olvastad már?

 

Amennyiben kék a szemünk, jöhetnek a barackosabb, narancsosabb, bronzosabb árnyalatok, amelyek garantáltan nagyon szép kontrasztot teremtenek a szemszínünkkel. A zöld szeműeknek a legizgalmasabb választás a piros, a vörös, a burgundi, a viola vagy akár a pink is.

Érdemes játszani az árnyalatokkal és a különböző textúrájú, márkájú instant termékekkel is, hogy megtaláljuk az igazit. Ha pedig végül nem szeretjük a bevállalt árnyalatot, könnyedén el tudjuk tüntetni egy alapos hajmosással. Egy dologra azonban érdemes figyelnünk, hogy minőségi, ne maszatolós terméket válasszunk. Olvassunk utána a vásárlói visszajelzésekben, különben kedvenc pólónk, pulcsink bánhatja…

Addig is következzen egy inspiráló videó egy jól sikerült hajsminkkel!

Fotó: Unsplash