Kiszáradt a bőröd a nyáron? Ezeket a regeneráló és lifting bőrápoló zseniket vesd be!

2020. szeptember 15.
A nyár szinte mindig új erőre kelti az energiakészleteinket, de míg mi lélekben kivirulunk, és a napcsókolta bőrünknek örülünk, addig a bőrünk számára már eljött az idő némi extra táplálásra. Megnéztük, milyen ígéretes arcápolási újoncokkal kelthetjük új életre a kánikulában és a nap hatására kissé kiszáradt, megterhelt bőrünket!

Csúcsra járatott feszesség és ragyogás

Az Esthederm idei őszi, aktuális felhozatalából igen magabiztos kézzel a Lift & Repair Absolute Soothing krém (28 900 Ft) irányába nyúlunk, nem véletlenül. Egyrészt mert a káros napsugarak hatására megkopott üde arcbőrt segít visszaállítani, másrészt az enyhén megereszkedett bőr esetében látványos fiatalító hatást ígér. A tökéletes arcsimító krém azért is lehet hűséges társunk az őszi szépségrutinunkban, mert átstrukturálja és feszesíti, de tényleg meseszépen regenerálja is a bőrt, visszalopva felszínére a megkopott ragyogást.

Francia luxus a szemnek

Akár tudatosan álltunk a nyári szemkörnyéki ráncosodás megelőzéséhez, akár megfelelő napszemüveg és napvédelem nélkül sodródtunk az idei nyárban, nagyra fogjuk tartani a Lancôme laboratóriumaiból frissen kikerült feszesítő, bőrfelszínfeltöltő szemkörnyékápolót. A Rénergie Multi Lift Ultra Yeux (20  500 Ft) valóságos manna az érzékeny, akár több fronton is segítséget igénylő szemkörnyéknek. A francia luxusújonc ugyanis a bőröregedés három fő jele ellen (ráncok, sötét karikák és szem alatti táskák) tesz lokálisan és egyszerre. Nem is keveset. Erőteljes lenmagkivonattal, újgenerációs hialuronsavval bizonyítottan csökkenti a sötét karikák, a szemek alatti táskák és az apró ráncok láthatóságát.

Olvastad már?

Hibrid olaj húzódó, zsírhiányos bőrre

A száraz és igénybevett bőr nem ritka jelenség, pláne szeptember környékén érezhetjük fokozottan a kellemetlen tüneteket, amelyeket a nyári napsugárzás, a szellő, a klóros medencevíz csak tovább fokoz. A BotanicOil GAIA arcápoló olajkeveréke száraz bőrre (12 900 Ft) lényegében egy olyan elixír, amely a természet erejére támaszkodva, turbófokozaton kezdi el a víz- és zsírhiánytól szenvedő bőrt megújítani. A száraz, feszülő bőrt itt a formulán keresztül a kamélia-, marula-, inkamogyoró-olajok kombinációja veszi kezelésbe, mindez megfűszerezve erőteljes sejtregeneráló illóolajokkal és antioxidáns összetevőkkel. Igazi vitamin és antioxidáns hatóanyagkombó, amit ha rendszeresen vetünk be, a bőrünk tónusát is javítja, előcsalogatva elfeledett ragyogását is.

Olvass tovább!

Fotó: Unsplash