Koronavírus-biztos applikátor drágakővel

2020. szeptember 02.
A koronavírus miatti aggodalom és a fokozott biztonsági higiéniai követelmények szülte új, Covid-biztos bőrápolási applikátorral jött ki egy cég. A Meiyume dizájnos „spatulái” érintésbiztos felvitelt és kipróbálást ígérnek, és többféle "fejjel" rendelhetőek.

A világjárvány nem kis mértékben érintette a szépségápolási szektort is, nem csupán a vásárlás esett vissza számos érintett szegmensben, a fogyasztói szokások is átrendeződtek. Sokak számára kiemelt fontosságú lett a biztonság, a higiéniai szempontok maximális figyelembe vétele. Egy Meiyume nevű, innovatív csomagolási megoldásokat kínáló cég ráérzett a kínálkozó piaci résre, és egy sor érintés nélküli applikátorral jött ki, amelyeket otthoni használatra fejlesztettek ki. A szépségápolási rutint biztonságosabbá tévő Gemstone Facial Wand bőrápolási applikátor termékcsaládot úgy fejlesztették ki, hogy hathatós választ adjon azokra a Covid utáni higiéniai aggodalmakra, amelyek az arcunk ujjal történő érintésével kapcsolatosak.

A dizájnos, praktikus „spatulák” az ujjainkon megbújó esetleges vírusokat, baktériumokat és szennyeződésekhez fűződő növekvő fogyasztói félelmeket úgy kezelik, hogy lehetővé teszik a kiválasztott textúra érintésmentes felvitelét az arcunkra. Az új applikátorok ráadásul puha tapintású szilikonnal kényeztetnek, így még a kellemetlen, műanyagtapintású érzettel sem kell megbirkóznunk a kedvenc krémünk, primerünk vagy BB-krémünk felvitelekor.

Láttad már?

 

„Az applikátorok lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy folytassák megszokott bőrápolási rutinjukat – anélkül, hogy bele kellene mártaniuk az ujjaikat a termékbe, és esetleg beszennyeznék a készítmény többi részét – mondta Stephane Bulle, a hongkongi márka csomagolási innovációért felelős alelnöke. -– Mivel a higiénia manapság a legfontosabb, az érintés nélküli szépségtermékek egyre fontosabbá válnak.”

A Gemstone Facial Wand egyik végével az arc keskeny területeit érhetjük el kényelmesen, míg a másikkal belemasszírozhatjuk a készítményt az arc bőrébe. Az applikátor gömbhegyét többféle, kellemes hűsítő hatást nyújtó verzióban is készítik: rozsdamentes acélból vagy drágakövekből, például ametisztből vagy rózsakvarcból. Előbbi esetén akár fertőtlenítő folyadékkal is tisztíthatjuk.

Olvass tovább!