Spice Girls rúzsokkal jött ki Victoria Beckham

2020. október 07.
A brit híresség az utóbbi évtizedekben divat- és szépségmogulként jóval tevékenyebb, mint énekesnőként, legutóbbi beautykollekciójával mégis zenészkarrierjének állít emléket.

Október harmadikától kaphatóak az egykori Posh Spice új rúzsai, amelyeket Victoria szerint a Spice Girls csapatban betöltött Posh, vagyis kissé „flancos” személyisége és a már akkoriban is ikonikusnak számító nude ajakrúzsai ihlettek.

A popsztárkorszakának hangulatát állítólag nagy lelkesedéssel igyekezett saját márkás dekorkozmetikumain belül egy komplett rúzskollekcióba önteni, egészen szép eredménnyel – amint azt az első kampányképek is mutatják.

„Örülök, hogy ebben a formában megünnepelhetem Posht – a Posh rúzsok megjelenésével. Ez kifejezetten személyes projekt számomra, mert a rúzsok mindig is önbizalmat adtak, amikor szükségem volt rá, egy kis extra fűszert” – nyilatkozta Victoria.

„Minden egyes árnyalatot egy konkrét emlék ihletett a kollekcióban – és bár ezek a pillanatok a sajátjaim voltak, ebben a formában az energiát és az általuk kiváltott érzelmeket mindannyian megoszthatjuk” – tette hozzá a Spice Girls ihlette rúzssorozat kapcsán.

Láttad már?

A nem épp szerény árú, 38 fontos, vagyis 15 ezer forintos rúzsok külseje a Victoria Beckhamtől megszokott elegáns, letisztult vonalon mozog. Karcsú tokok, retikülbarát csomagolás és persze VB dombornyomású logó díszítik. A jellegzetes, Spice Girls korszakot idéző Pixi, Girl, Spice, Fringe, Pout, Play, Sway, Pose és Pop néven futó árnyalatok áttetszőek, krémesek és hidratáló formulával készültek, csipkebogyóval, avokádóval és kókuszdióolajjal gazdagítva.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

#FBF When Lip Definer is life…

Victoria Beckham Beauty (@victoriabeckhambeauty) által megosztott bejegyzés, Aug 21., 2020, időpont: 10:49 (PDT időzóna szerint)