Ilyen a luxusdetox Victoria Beckham-módra a koronavírus idején

2020. szeptember 28.
Victoria és David Beckham életében 2020-ban sem hiányozhat az alapos méregtelenítés, és a profi vezénylet melletti tisztítókúra. A házaspár idén is Németországot választotta egy alapos detoxra, ahol a Baden Baden-i Villa Stéphanie-ban mintegy 1,4 millió forintért lazítottak és szépültek – kívül-belül egyaránt.

A németországi luxus egészségközpontok úgy látszik, közel állnak a brit sztárpár szívéhez, akik idén közösen keltek útra egy alapos wellnessnyaralás kedvéért. Az úti cél ezúttal a Fekete-erdő környéke volt, ahol a Baden Baden-i Villa Stéphanie-ban szálltak meg. A központ nem éppen szerény díjazású, az egyhetes méregtelenítő csomag ára itt 3430 fontnál indul, azaz mintegy 1,4 millió forintnál, igaz, ezért rengeteg extrát is kap a vendég.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Postcard from our wellness week in Germany! Kisses @davidbeckham xx @villastephaniebadenbaden @drharrykoenig (see more of our trip on Stories) x vb

Victoria Beckham (@victoriabeckham) által megosztott bejegyzés, Szept 26., 2020, időpont: 2:15 (PDT időzóna szerint)

A méregtelenítő visszavonulás részei – a természet közelségén és a helyi túrákon túl persze – a személyre szabott, egészséges menük és oxigénterápiák, de nyirokmasszázzsal is szépülhetnek (a módszernek egyébként Elle Macpherson modell szintén nagy híve), és erősíthetik szervezetük egészséges működését az idelátogatók. A 45 éves David és 46 éves felesége, Victoria a detox során azért a digitális világot nem zárta ki, rengeteg csodálatos kirándulós, gasztro- és tájfotót posztoltak a divattervező Instagram-oldalán és sztorijaiban is.

Láttad már?

A négygyermekes anyuka köztudottan híve a méregtelenítésnek, amit többnyire ötcsillagos keretek között szokott igénybe venni. Tavaly szintén Németországban egy luxus egészségcentrumban méregtelenített, többek között telihold idején palackozott ásványvízzel (a német St. Leonhards-forrásból származó vizet telihold napján palackozzák, és egyenesen a Bad Leonhardspfunzenben lévő Szent István-templomban található forrásból nyerik), amelynek rezgésfrekvenciája a legegészségesebb állítólag a test számára.

Idén az úti cél a Villa Stéphanie volt, az úti társ pedig a párja. A mininyaralás során dr. Harry Koenig volt a szakmai vezető a külső-belső szépülésben, akinek segítségével összeállították a speciális menüt, ahogyan a kezelések sorát is.

A detoxról posztolt fotókat ITT tudjátok megnézni!