5 egyszerű manikűr, amit magunknak is megfesthetünk

2020. október 26.
Itt az idő, hogy az ősz színeit a körmünkre fessük! A szezon nagy sztárja az egyszerű, színes manikűr, amelyhez csak néhány egymáshoz passzoló színű géllakk vagy körömlakk kell, és perceken belül olyan körmeink lehetnek, mintha frissen léptünk volna ki valamelyik trendi szalonból. 

1. Színforgatag

A bevállalósak – és nagy körömlakk-palettával rendelkezők – akár mindegyik körmükre más-más színt is festhetnek, na de persze nem koncepció nélkül! Összehozhatja őket a matt finish vagy a pasztellárnyalat is.

2. Monokróm

A visszafogott, minimalista esztétika kedvelőinek ajánljuk a monokróm manikűrt, amely a feketétől a törtfehérig tartó skála egy-egy kiemelt színárnyalatát tartalmazza.

3. Pasztell és retró

Öt fáradt pasztellszín, amely idén szuperdivatos, retró hatást kelt. Válasszunk ki az öt szín közül egyet, és ahhoz párosítsuk az aznapi szettünket.

4. Cukorkaszínek

Mintha egy édességbolt cukorkáiba mártotta volna a körmeit a manikűr tulajdonosa: kis bohém érzetet visz az egyre szürkülő őszbe, és feldobja a minimalista szettjeinket is!

5. Őszi tájkép színei

Mustársárga, khakizöld és gesztenyebarna: ha klasszikus őszi körmökre vágyunk, ezt a hármat fessük a körmeinkre. Akár egy klasszikus skandináv mintás pulcsi vagy egy barna berett is szuperül áll neki!

Fotó: Pinterest