Íme a szezon 3 legütősebb őszi hajszínárnyalata

2020. november 03. |

Az ősz kicsit olyan, mint a január: szeretünk ilyenkor megújulni, ami akár a megjelenésünkben is megnyilvánulhat. Ha beújítanánk egy új hajszínt, érdemes az alábbi három közül választani – ezek a friss színek nemcsak önmagukban ütősek, de a hatásuk olyan fokú lehet, mintha a teljes ruhatárunkat lecserélnénk!

Bronde

A brunette és a blonde szavak összevonásából jött létre a bronde, ami a barna haj mélységét és a szőke frizurák frissességét vegyíti: a trend barna, sötétebb hajtöveket és markáns szőke hajvégeket, balayage csíkokat jelent. Így ha alapvetően barna a hajunk, akkor tökéletes választás, hiszen nem kell a lenőtt hajtövekkel hetente törődnünk.

Rezes fény

A vörösek, ha hajfrissítésre adják a fejüket a szezonban, akkor nagyszerű alternatíva lehet a rezes fény fantázianevű árnyalat. Ahogyan a neve is mutatja, a fényben rezesen csillogó vörös életre kelti a már meglévő árnyalatot, és mélységet ad a hajnak. Igazi őszi választás!

Kifinomult ezüst

Az ezüstszínű haj nem csak az őszülő nők és férfiak trendje, sokan direkt ilyenre festetik a hajukat. Nem véletlen, hiszen nemcsak nagyon kifinomult és különleges tud lenni egy ezüstszínű hajkorona, de az arcvonásokat is egészen meg tudja változtatni egy szép hideg árnyalat. Ha az egész hajunkat nem szeretnénk ezüstre változtatni, akkor balayage highlight formájában is remekül mutat!

Olvass tovább!

Itt a biztonságos hajsminkek kora

Itt a biztonságos hajsminkek kora

Nemcsak fesztiválokon, de akár a hétköznapokon is hűséges társunk lehet egy-egy jól kiválasztott árnyalatú hajsmink. Nagy előnyük, hogy pillanatok alatt megújíthatjuk vele a külsőnket, ráadásul könnyen ki is moshatóak.

Szólj hozzá te is!

Még több Szépség

Zöld körmök karácsonyra: a legsikkesebb választás karácsonyfa köröm

Zöld körmök karácsonyra: a legsikkesebb választás