Sam Smith imádnivaló videóban osztja meg bőrápolási rutinját

2020. november 07.
Sam Smith hivatalosan is az egyik legaranyosabb ember a bolygón! Az énekes-dalszerző nemrég osztotta meg teljes szépségápolási rutinját – és mind a 16 percét öröm volt nézni.

Smith minden reggelét azzal kezdi, hogy hideg vízzel arcot mos, ahogyan azt édesapjától és Pharell Williamstől tanulta. Azt is bevallotta, hogy régen egyáltalán nem foglalkozott az arcbőrével: „Amikor elkezdtem a zeneiparban dolgozni, folyton repülőn utaztam és turnéztam. A stressztől a bőröm nagyon kiszáradt, ami nem volt valami jó. Ekkor kezdtem el a napi bőrápolási rutinomat alkalmazni, amitől frissnek és élettel telinek éreztem a bőrömet akkor is, ha egész nap a repülőn voltam.”

Smith a Vogue magazinnak készített videójában vezényelte végig a nézőket az öt lépésből álló bőrápolási rutinján. Az énekes a SkinCeuticals Simply Clean Gel Cleanserrel tisztít, majd az öregedésgátló SkinCeuticals Prevent Phloretin CF olajat használja, hialuronsavval hidratál (SkinCeuticals Hydrating B5 Gel Hyaluronic Acid Serum), utána az Orveda Firm Brew szemkörnyékápolót használja, a rutint pedig a Heliocare Colour 50 faktoros fényvédőkrémmel zárja le.

Smith azt javasolta, táncoljunk egy kicsit minden réteg felkenése között (lehetőség szerint Beyoncéra), hogy azok kellőképpen megszáradjanak és beszívódjanak, mielőtt felkenjük a következő terméket. Ezt az ötletet úgy gondoljuk, nem lesz nehéz megfogadni.

Smith a különböző kozmetikumok használata közben aranyos kommentekkel dobta fel a videót: „Számomra a bőrápolásban, az arcom megérintésében van valami nagyon kellemes – mondta. – Minden reggel olyan, mintha azt mondanám a bőrömnek: helló, ma gondoskodni fogok rólad, barátom. Mindannyian olyanok vagyunk, mint a virágok, nem? Megöntözzük és ápoljuk magunkat, hogy erősek legyünk és magasra nőjünk.“

Mielőtt megosztotta kedvenc sminktermékei nevét, Smith felidézte, milyen kapcsolatot ápol a sminkekkel: „A sminkelés mindig is jelentős szerepet töltött be az életemben. 10 évesen vállaltam fel az identitásomat, aztán 14-15 éves koromban elkezdtem azt megkérdőjelezni, és a sminket arra használtam, hogy kifejezzem magam úgy, ahogy én szeretném. Ez egyfajta mentőöv volt igazából.”

Jelenleg Smith négy sminkterméket használ annak érdekében, hogy tökéletes legyen mindennapi megjelenése: a MAC szemöldökzseléjét, a Too Faced híres Better Than Sex szempillaspirálját, Lady Gaga Haus Labs márkájának szájfényét és az Urban Decay fixáló spray-ét. Miután végzett rutinjával, belenézett a tükörbe és kijelentette: „Úgy érzem, ragyogok!” – és azt kell mondanunk, hogy nem is tudnánk jobban egyetérteni.

Arcápolási termékek: SkinCeuticals Simply Clean Gel Cleanser, SkinCeuticals Phloretin CF With Ferulic Acid Vitamin C Serum, SkinCeuticals Hydrating B5 Gel Hyaluronic Acid Serum, Orveda Firm Brew Botanical Cream, Heliocare Colour Gelcream Light SPF 50 Sminktermékek: MAC Cosmetics Brow Set, Too Faced Better Than Sex Mascara, Haus Labs Le Riot Lip Gloss, Urban Decay All Nighter Long-Lasting Makeup Setting Spray