Őszi szépségőrület: sütőtököt az arcra!

2020. november 12.
Ősszel előtérbe kerül az arcápolás, ekkor már igényeljük a testesebb, bitangerős szépségtermékeket, amelyek képesek a csípős széllel is megbirkózni. Az ősz egyik legnagyobb kedvence, a sütőtök a tányérunkból a kávéspoharunkba került az utóbbi években, most pedig még az arcmaszkos tubusokban is találkozhatunk vele. 

A sütőtök telis-tele van béta-karotinnal, antioxidánsokkal, A-, C- és E-vitaminnal: ezek éppen azok az anyagok, amiket a minőségi arcápolási termékekben is keresünk. Éppen ezért érdemes kipróbálni egy-két szépségmárka sütőtökkel dúsított arckrémét, pakolását vagy maszkját, esetleg otthon kikeverni egy gyors mindenmentes opciót!

Beauty garden tökös arcmaszk

A doboza gyönyörű ennek az arcmaszknak, és a belbecs sem utolsó. A francia csodakence minden bőrtípusnak ajánlott, és garantáltan élettel telivé varázsolja a kifakult arcbőrt. Nem is tudunk annál jobb feltöltődést elképzelni, mint egy forró fürdő, arcunkon a narancssárga maszkkal!

Ár: 7135 Ft

Pumpkin and Spice szemránckrém

A Pumpkin and Spice márka teljes egészében a tökös termékekre specializálódott, termékeikben a tökmagolaj mellett számos olyan fűszer is megtalálható, ami a pumpkin spice latte alappillére, például a fahéj vagy a szerecsendió. A szem alatti karikákra kifejlesztett termékük mindemellett szőlőmagolajat is tartalmaz.

Ár: 49 USD

Éminence sütőtökös peeling

A magyar gyökerű Éminence a növények erejében hisz. A yamgyökeret és sütőtökenzimeket tartalmazó peelingje kíméletesen eltávolítja az elhalt hámsejteket, és az apró ráncok mélységének, illetve a napfoltok mennyiségének csökkentéséért is felel.

Ár: 44 USD

Fotó: Getty Images

Olvass tovább!