Jennifer Lopez 12 éves lánya könyvet ad ki

2020. május 21.
Pont olyan multitalentumnak ígérkezik Jennifer Lopez és Marc Anthony 12 éves lánya is, mint édesanyja. Emme Muñiz ugyanis kiadja első, Lord Help Me című könyvét idén ősszel, ráadásul angol és spanyol nyelven is.

A Crown Books for Young Readers könyvkiadó jelentette be, hogy 2020. szeptember 29-én megjelenik Jennifer Lopez 12 éves lányának, Emme Muñiznak az első kötete a kiadónál angol és spanyol nyelven Lord Help Me címmel. A kötetet Emme személyes tapasztalata inspirálta az imával. A történet szerint miután egy kislány az iskolában tanul arról, milyen veszélyeztetett és kihalás szélén álló fajok élnek a bolygónkon, Istenhez kezd imádkozni segítségért. „Az iskolában tanultam a lajhárokról, és arról, hogy a kihalás szélére sodródtak, így értük kezdtem imádkozni esténként” – mondta Emme, aki Jennifer Lopez elmondása szerint ötévesen kezdett elhivatottan imádkozni.

„Azért írtam ezt a könyvet, hogy segítsek pénzt gyűjteni a lajhárok megmentésére, emellett szeretném megtanítani más gyerekeknek, hogyan imádkozzanak és kérjenek segítséget. Ez a két dolog sokat segít nekem, hogy biztonságban érezzem magam.”

A kötet Brenda Figureroa illusztrációival jelenik meg, aki szerint „a történet inspiráló mese az ima lelket nyugtató erejéről a mindennapokban”.

Emme már évek óta dolgozott a könyvön. Még 2018-ban kezdte írni, Jennifer Lopez akkor posztolt egy pár fotót a könyvkiadó és a lánya első találkozójáról.

Olvastad már?

Forrás: E! Online
Fotó: Getty Images