Zoom-biztos téli sminktippek az Instagramról

2020. november 30.
Ismerős az a pillanat, amikor úgy érzitek, smink nélkül is jó lesz az a következő Zoom-meeting, de aztán a kamera bekapcsolása után mintha nem is ti néznétek vissza a kameraképen? Szürkés, fakó arcbőr, beesett szemek, a valóságban nem is létező bőrhibák... – itt az ideje, hogy egy kicsit feldobjuk a hangulatunkat és az arcunkat az online értekezletek előtt.

A smink nemcsak azért fontos, mert meghatározza, mások hogyan látnak minket, de azért is, mert mi is egy kicsit máshogy érezhetjük magunkat a bőrünkben tőle. Annak ellenére, hogy most a munkahelyi meetingek jelentős százaléka (ha nem az összes) az online térben zajlik, egy-egy extrább sminktrükköt és trendet ilyenkor is érdemes bevetni! Persze megértjük azt is, ha idén a sarokba dobtátok a sminkkészleteteket, de ha nem, tartsatok velünk, megmutatjuk a 2020-es téli szezon legizgalmasabb Zoom-biztos trendjeit.

1. Vámpírajkak

Élőben akár még soknak is hathat egy sima munkanapra a vámpírvörös, vámpírlila ajakrúzs, azonban van az a fakító kamerahatás, ami mellett egy ilyen smink is brutál jól tud kinézni. Ha ti is azok közé tartoztok, akik kihasználják a reggeli meeting előtti lopott perceket alvásra vagy a gangon kávézgatásra, akkor nem is kell túl sok minden a vámpírajkakon kívül: egy perc alatt kenjétek fel az értekezlet előtt, és élvezzétek magabiztosságot hozó hatását.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

KATIE JANE HUGHES (@katiejanehughes) által megosztott bejegyzés

2. Színterápia

Nincs is jobb a téli szürkeség ellen, mint egy kis szín! Igen, akár a szemhéjakon is. Idén szupertrendik a matt sötétkékek, sötétzöldek és a fent említett vámpíros vörösség matt verziója is. Bátran húzzuk túl a mozgó szemhéjunkon is a színeket, kamerán keresztül még ez is beleférhet. Garantáltan nemcsak a saját hangulatunkra, de a kollégákéra is hatással lesz a színterápia.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

JO BAKER (@missjobaker) által megosztott bejegyzés


3. Sarki fény

A pre-Covid időkben önuralmat kellett gyakorolnunk minden reggel a highlighterpalettánk fölött, azonban mindennek vége! A Zoom-meetingekhez bizony több highlighter is dukál – igen, akár színezett verzióban is. Jöhetnek a meleg aranyos tónusok, a kicsit rózsaszínbe hajló fénylő pírok vagy akár a dércsípte galagonya árnyalatai.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Brittany Sullivan (@brittsully) által megosztott bejegyzés

Olvass tovább!