Gyémántok, kristályok, glitterek – így mutatnak az arcon

2020. november 04. |

Már egy ideje barátkozunk az arcra kerülő gyémántokkal, kristályokkal, glitterekkel – az idei szezonban azonban nagyon markánsan jelen van a trend. Mutatjuk, hogy csinálják a profik!

A Pető Detti Make-Up Art School sminkes tanulói továbbképzés keretében ismerkedtek meg a 2020-as év őszi–téli sminktrendjeivel. Az idei szezon kifutóin domináltak a gyémántok, a kristályok és a glitterek az arcon, elsősorban a szemek körül.

A modellek arcán ékszerként hatnak ezek a sminkek, amelyek igazán különlegessé egyedivé varázsolták a tekintetüket. Ez az elképzelés ihlette meg Pető Detti iskolavezetőt, aki forró latexbe hintett különböző nagyságú glittereket, majd könnycsepp formában hagyta megszáradni.

Ezután ugyanazokkal a glitterekkel készített egy klasszikus szemhangsúlyos sminket, majd felhelyezte az arcra a cseppeket, amelyek igazi különleges kiegészítőjévé, ékszerévé váltak az arcnak. Továbbképzés keretében tanulói is elkészítették ezt a sminket, az eredmény magáért beszél.

Modellek: Miri, Franciska, Fatima, Belle / Face Model Management Smink: Újvári Zsuzsanna, Rózsa Andrea, Horváth Patrícia, Zoltai Lilla Fotó: Victoria Perger

Olvass tovább!

A legszebb multi-króm sminkek

A legszebb multi-króm sminkek

A multi-króm pigmentek trendje nem most debütál, de abszolút virágkorát éli. A mély, lenyűgöző árnyalatokat produkáló pigmenteket ráadásul szemhéjon, ajkakon és a körmeinken is használhatjuk.

Szólj hozzá te is!

Még több Szépség

Stresszlevezető bőrápolás bőrápolás

Stresszlevezető bőrápolás