Vigyázz, kész, teszt: az öko férfi borotva, ami nemcsak gyönyörű, de környezetbarát is

2020. december 16.
A koronavírus korában gyakoriak a home office-ozásból adódó váratlan helyzetek. Nemrégiben én is egy ilyen krízisszituációba kerültem, de a Bulldog Skincare Original bambuszborotvája szó szerint megmentett.

Egy nagyon fontos online állásinterjú sokadik körére készültem, és mivel igyekszem kerülni a forgalmas tereket, fodrász helyett végül a barátnőm vágta le a hajamat az interjú napján. Nem kezdő már hajvágásügyben, az eredmény pedig még jobb is szokott lenni, mint a fodrászatokban… Ehhez a kombinált elektromos borotvámat-szakállnyírómat-hajvágógépemet használta, ami azonban nem bírta a megterhelést, és lemerült, mielőtt a hajat befejezhette volna, és borbélykodásra került volna a sor. Szerencsére ollóval meg lehetett menteni a hajhelyzetet, így nem maradtam félig nyúzott bakkecske. Viszont maradt összesen fél órám, illetve egy jó háromhetes arcszőrzetem. Teljesen pánikban arra gondoltam, most jött el a Bulldog ereje.

Szerencsére nem sokkal azelőtt kaptam meg kipróbálásra a Bulldog borotváját. Egyébként is egyik fő esztétikai alapelvem, hogy mindennek kicsit egy bulldogra kell hasonlítania (minden tárgyam legyen erős, alacsony és masszív), szóval a Bulldog borotva máris jó pozícióból indult. Az ergonomikusan kialakított, faragott, vízálló bambuszmarkolat szuper jó fogású, a fém borotvafej masszív, érezhetően tartós. Ráadásul a Bulldog valódi ökoborotvával rukkolt elő: a bambuszborotvát kizárólag természetes anyagok felhasználásával alkották meg, a borotva és az extra pengék doboza pedig újrafelhasznált papírból készült. (Borotva)hab a tortán, hogy a speciális csavarral rögzített markolat cserélhető, a Bulldog Skincare-től a közeljövőben többfajta markolat is rendelhető lesz. Nálunk minden természetes anyagokban van, a fürdőszobát uralják a csomagolásmentes termékek fatartóban, a bambuszfogkefék és az organikus pamuttörölközők, így külön pluszpont, hogy ez a termék annyira szép, hogy ezentúl a borotvát sem kell a fürdőszobai szekrények mélyére száműzni.

Egy ilyen sietős borotválkozásnál (ami a poszt-Covid időkben majd reggelente, munkába menés előtt is gyakran előfordulhat) különösen fontos a biztonság. A Bulldog öt edzett acélpengéje magabiztosan, simán siklott, könnyedén követte le az arc formáját, és a penge aloe verás csíkja nyugtatta a bőrömet. Mivel jó erős szakállam és bajuszom van, nagyon fontos számomra, hogy az élek precízek legyenek, itt ezzel sem volt gond. A borotválkozási élmény – és az eredmény – a fent említett nehezített, stresszes körülmények ellenére is hibátlan volt. Talán nemcsak a Bulldoggal frissen borotvált arcom számított, de mindenesetre még az állást is megkaptam…

Promóció

Olvass tovább!