Mi az a masszázsgyertya, és miért kell neked is kipróbálnod?

2020. december 25.
A masszázsgyertya éppen az, amit az elnevezés sugall: egy kis gyertya, amit ha meggyújtunk, akkor meleg, kényeztető olajjá változik. Mi másra is lenne szükségünk a két ünnep között?!

Az olajos masszázs egyik legrosszabb eleme, amikor nem elég meleg az olaj vagy a masszőr keze. A masszázsgyertyáknál ez a veszély nem áll fenn, a meleg olaj pedig lazító, stresszoldó hatású is, így hozzáad egy extra faktort a kényeztető olajmasszázshoz.

Egyes gyertyáknál nemcsak a meleg és a masszázs, de a gyertyába kevert illóolajok is feltölthetnek minket. A jó minőségű olajok érzelmi és egészségügyi hatása is kiemelkedő: intenzív sportolás után érdemes regeneráló hatású, asztali munkavégzés után pedig lazító hatású olajokkal dúsított masszázsgyertát választani.

A masszázsgyertya ajándéknak sem utolsó, de sokan hajlamosak vagyunk csak másoknak kényeztető termékeket vásárolni. Pedig mi is megérdemeljük a énidőt! Ráadásul előjátékhoz sem rossz ez a forró gyertyás élmény…

Joints-Ease szója masszázsgyertya 3 990 Ft, Barilent Kókusz masszázsgyertya 890 Ft, Shunga csokis masszázsgyertya 2 490 FtSmells Like Spells Massage Candle 13 000 Ft

Fotó: Getty Images