Ezek Katalin hercegné kedvenc parfümjei

2021. január 12.
Katalin hercegné megfizethetetlen reklámarc, ha valamit egyszer magára ölt, az garantáltan eladási rekordokat dönt, és márkákat emel magasba. Ez történt kedvenc parfümjeivel is.

Legyen az egy kabát, egy estélyi vagy épp egy kiegészítő, ha Katalin hercegné egyszer felvesz valamit, az szinte biztos, hogy megdobja az eladásokat. Nincs ez másképp a parümjeivel sem, eladási rekordokat hozott a cambridge-i hercegné két kedvenc illata.

Katalin hercegné

Esküvőjén az Illuminum White Gardenia Petals parfümöt viselete, az akkor ismeretlen brit márka illatára pedig azóta is hatalmas a kereslet. A parfüm jegyei a gardénia, a kókusz, az ilang-ilang, a jázmin, a gyöngyvirág és az ámbra. A kijárási korlátozásokat megszegő hercegné egy másik nagy kedvence a Jo Malone Orange Blossom parfümje. Ahogy a neve is elárulja, egy virágos illatról van szó, ami mandarin-, citrom-, afrikai narancsvirág-, lótusz- és orgonajegyekből épül fel.

A hercegné nem csak az illatokban ragaszkodik a természet esszenciáihoz, szépségápolási rutinjának is ez az alapja. Egy 2019-es Wimbledon tenisztornán kiszúrták, hogy ajkait a Clarins Natural Lip Perfector balzsammal hangsúlyozta, amit visszafogott csillogása és leheletnyi színe miatt szeret a hercegné. Katalin a körömápolást sem bízza a véletlenre, manikűröse elárulta, esküvőjén az Allure and Bourjois’ So Laque ultra-shine-t vetette be; és míg körmeit szakemberre bízta, sminkesből nem kért, maga készítette el a sminkjét: ehhez az Urban Decay Naked szemhéjpúderét és a Lancôme Hypnose szempillaspirálját haszálta. Belső források azt is elárulták, hogy gyönyörű hajkoronáját a Kerastase Nutritive Bain Oleo smoothing shampoo-val ápolja.

Forrás: Vogue
Fotó: Getty Images

Olvass tovább!