Ezek lesznek 2021 legnagyobb manikűrtrendjei

2021. január 27.
Mutatjuk az idei év két legnagyobb manikűrslágerét, az indie körmöket és a márványmanikűrt.

Nagyon vártuk már 2021-et, és nagyon sokat várunk is tőle: például, hogy újra visszakapjuk a szabadságunkat, a biztonságunkat, az egészségünket, a szeretteinket, a tereket, a színházakat, a bárokat, a maszk nélküli lélegzetet. Mivel ez hamarosan bekövetkezik (más opciót elképzelni sem tud az ember pszichéje), úgy készülünk rá, akár egy ünnepre: például egy új frizurával vagy új manikűrrel, ami az örömöt, a vidámságot, az életet igenli.

#indienails

Mivel az idei év a szabadságvárásról szól, a trendek is ennek szellemében alakulnak, vagyis tökéletesen szabad kezet adnak. Hogy ez mennyire így van, azt a Pinterest keresési találatai is bizonyítják, manikűr témakörben ugyanis 21 százalékon áll az indie nails, avagy az indie körmök kifejezés, ami ezzel már biztosan 2021 egyik nagy trendje lesz. Hogy ez mit takar pontosan? Azt, hogy mindenki úgy lakkoz, ahogy csak akar. Fessünk minden körmöt más színűre, díszítsük más mintával. Kerüljön egy smiley a mutatóujjra, egy jin-jang minta a középsőre és egy kistehén a kisujjra.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Mariana Nails (@mariananails25) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Super1 (@super1.hr) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

❤ Hang Nguyen aka Moon ❤ (@thehangedit) által megosztott bejegyzés

#marblenails

Akinek ez így kezdésnek túl sok lenne, az válassza az év másik nagy kedvencét, a márványmanikűrt, amit, ahogy a neve is sejteti, a márvány színe, textúrája és mintázata ihletett – és mivel márványból is sokféle létezik, nincs két egyforma márványmanikűr.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Isabel May (@isabelmaynails) által megosztott bejegyzés

Forrás: Refinery29 és Popsugar Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!