Billie Eilish Selena Gomez sminktermékét használja

2021. február 03.
Billie Eilish nem kis gesztust gyakorolt: kolléganője, Selena Gomez sminktermékeit viselte élete egyik legfontosabb címlapfotózásán.
Billie Eilish

A két művész eddig sem titkolta, hogy nagy rajongói egymás munkásságának, de arról eddig senki nem tudott, hogy a 19 éves Billie Eilish az énekesnő sminktermékeit is szereti. Erre akkor derült fény, amikor a Vanity Fair bemutatta a márciusi címlapját, amin Billie Eilish neonzöld hajjal, hosszú körmökkel és visszafogott sminkben pózol. Az énekesnő sminkese, Robert Rumsey bár sok kulisszatitkot nem osztott meg a fotózásról, annyit elárult, hogy minden sminktermék Selena Gomez Rare Beauty vegán termékcsaládjából származott.

Selena Gomez persze magán kívül volt örömében, aminek Instagram-sztorijában is hangot adott:

Billie Eilish

A két énekesnő nem titkolja, nagyra tartja a másikat, Selena Gomez egy nyilatkozatában például bevallotta, zokogott, amikor először meghallotta kolléganője Everything I Wanted című dalát, Billie Eilish pedig nem rejtette véka alá, hogy a Varázslók a Waverly helyből főcímdala inspirálta Bad Guy című dalát. Az sem lehet a véletlen műve, hogy Gomez vegán sminktermékeit választotta, a márka üzenete ugyanis Billie Eilish számára különösen fontos: fogadd el önmagad, és találd meg a szépséget a tökéletlenségeidben is.

Forrás: Allure Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!