Billie Eilish először adta elő élőben a James Bond-dalt

2020. február 19.
Billie Eilish nem csak a legjobb nemzetközi énekesnőnek járó díjat vihette haza tegnap a Brit Awardson, színpadra lépve az új James Bond-dalt is elénekelte.

Egy ideje már tudni lehetett, hogy Billie Eilish énekli majd a legújabb, 25. James Bond-film, a Nincs idő meghalni (No Time to Die) főcímdalát, ami néhány nappal ezelőtt, a mozi új előzetesével egy időben meg is jelent.

Szerencsére nem kellett sokáig várnunk arra se, hogy élőben is meghallgathassuk. Bár a legtöbben azt hittük, az idei Oscar-gálán debütál majd a szám, a tegnap megrendezett Brit Awardson Billie volt az egyik fellépő, aki bátyja, Finneas közreműködésével először adta elő a No Time To Die című James Bold-dalt.

Ezt már olvastad?

Billie egyébként nemcsak az előadója a balladának, de a bátyjával együtt a társszerzője is. Ezzel pedig a 18 éves énekesnő történelmet írt, hiszen ő lett a legfiatalabb énekes-dalszerző, aki valaha megírhatta és elénekelhette az ikonikus filmsorozat főcímzenéjét. Az énekesnő korábban arról is nyilatkozott, hogy mindig is nagy álma volt egy Bond-film főcímdalán dolgozni, a felkérést pedig „ „hatalmas megtiszteltetésnek” érzi.

Az új Bond-filmet április 8-án mutatják be a magyar mozik. James Bondot – a hírek szerint most utoljára – Daniel Craig alakítja majd, partnernője pedig Léa Seydoux lesz. A további főszerepekben Rami Malek és Ana de Armas lesz látható.

Fotó: Getty Images