A hét legizgalmasabb szépségújdonságai

2020. szeptember 10.
Az ősz beköszöntével megszokhattuk, hogy ígéretesebbnél ígéretesebb újoncok sorakoznak fe a kozmetikumok terén. Mi most a 3 legizgalmasabb szeptemberi újdonságot mutatjuk be nektek.

Arctisztító zseni

A CeraVe egy csodálatos újdonsággal kopogtat idén ősszel. Az új habzó krémtisztítójuk (3699 Ft) normál és száraz arcbőrre is tökéletes, ráadásul extrahatékony: a szennyeződéseket, olajat és a sminket is pillanatok alatt eltünteti. Ami nálunk plusz piros pont, hogy bőrgyógyászati ellenőrzés mellett fejlesztették ki, szuper kíméletes, ami a Covid-19-es, maszkviseléssel terhelt időszakokban kifejezetten nagy előny. A habzó formula –3 alapvető ceramiddal – egyszerre tisztítja és tényleg hidratálja a bőrt. A gyengéd, illatmentes formula aminosavat és hialuronsavat is tartalmaz, ezekkel segíti megvédeni és hidratálni a bőr barrierjét. Egyszerűen kihagyhatatlan napi társ lehet az idei őszi szezonban…

Duplán zöld szupersampon

A korpás fejbőr makacs és elterjedt probléma, amellyel sajnos egészen sokan – nők és férfiak egyaránt küzdhetünk a mindennapokban. A témában a Vichy nagy szakértőnek számít, de a most bemutatott, extrahatékonynak ígért újdonságukra még így is felkapjuk a fejünket.
A DERCOS K korpásodás elleni sampon hámlasztó hatással nem csupán elegáns, zöld outfitben érkezik, hanem „zöld” háttérrel is, azaz 100% -ban újrahasznosított műanyagból készült csomagolásban. Na de nézzük az újdonság belbecsét: gyengéd hámlasztó formulájának köszönhetően alaposan eltávolítja a zsíros, letapadt korpát és az elhalt hámsejteket a fejbőrről, de még ennél is többet tesz. Speciális hatóanyagokban (sárgabarackmag-őrlemény + 1,3% szalicilsav + LHA + 1% octopirox + 2% glicerol + PP vitamin) gazdag összetételével ugyanakkor hidratálja és nyugtatja a fejbőrt. Ráadásul hipoallergén és az érzékeny fejbőrre is megfelel.

A kézmosás bajnoka

Az Eucerin pH5 kézmosó olajával (3490 Ft) nyitja az őszi szezont. A sűrű kézmosások időszakában egy egészen sokoldalú, és kifejezetten hatékony termékkel jöttek ki, ami a 2020-as, koronavírussal nehezített évben igazi manna a kéznek. A formulát ugyanis olyan felületaktív hatóanyagokból készítették, amelyek úgy tisztítják a száraz, érzékeny kezeket, hogy egyáltalán nem szárítják a bőrt. Akkor sem, ha egészen gyakran mossuk. Sőt, természetes tápláló olajokkal is gazdagították, így a kézmosó pluszban még intenzív regenerálódást biztosít, kisimítja és megnyugtatja a legirritáltabb kezeket is. Mindemellett pedig segít megelőzni a durva, repedezett bőr újbóli megjelenését.

+ 1
Csúcs férfi illat őszre!

Idén ősszel, a forró nyári napok után a BVLGARI a világ egyik legmagasabb hegycsúcsára mászott fel, majd a jelek szerint a legfrissebb, legtisztább levegő esszenciáját megragadva létre hozta a fás szívjegyű, pézsma akkordokkal borzongató BVLGARI Man Glacial Essence (EdP 60ml, 33 010 Ft) parfümjét. Tiszta, inspiráló illat, leginkább azoknak a férfiaknak, akik értékelik az új parfüm környezettudatos hátterét (az üveg gyártója 100%-ban megújuló energiaforrást használ), és nagy barátai a friss borókabogyónak, a gyömbérnek és a muskátlinak aromák terén.

Olvass tovább!