3 ígéretes nyári szépségújdonság

2020. július 22.
A nyár nem számít épp csúcsforgalomnak a szépségújdonságok terén, de szerencsére azért ilyenkor sem maradunk „nagy belépők” nélkül. A héten bemutatkozó zsenge hajtásokból mutatunk 3 figyelemre méltót a beauty világából!

Virágos és fenntartható

A Giorgio Armani egy új, fehér virágos női illattal jelentkezik így nyár közepén, mégpedig a fenntarthatóság iránti elkötelezettség nevében megalkotva az új családtagot. A Plastic Free July kapcsán mindez különösen aktuális, és persze kedves is a szívünknek. A márka az illattal nagy lépést tett a zöldebb irányba, jelentősen csökkentve az anyaghulladékokat–- az újrahasznosított és újrahasznosítható anyagok, illetve fenntartható forrásból származó összetevők felhasználásával az innovatív parfümüveg-utántöltőrendszer bevetésével. A My Way parfüm arca egyébként az amerikai színésznő, Adria Arjona, aki nem csak az új tapasztalatokra nyitottakat megszólító illat kampányában szerepel majd. A 2021-ben debütáló, várva várt Marvel-filmben, a Morbiusban is látható Adria ugyanis a hírek szerint csatlakozik a Giorgio Armani sminktermékeit képviselő márkanagykövetek sorába is. Az illat egyébként legelőször augusztus 10-én, kizárólag az Armani Beauty webhelyein keresztül lesz elérhető, globális szinten pedig augusztus 23-tól.

Láttad már?

Francia Riviéra, szellősség és káprázat

A Chanel sminkkollekcióitól megszokhattuk, hogy felérnek egy-egy gazdag, minőségi pigmentekbe ágyazott divatbemutatóval. Idén nyáron sincs ez máshogy, a márka legújabb show-jától pedig megint leesett az állunk. A Les Beiges Summer Glow széria (highlighterek, ajakbalzsam, ragyogást adó púder, bronzkém, körömlakkok, szemhéjpúder) pont azt hozza, amit a neve ígér, álomszép, szellős bézseket, mindezt a sminkvilágban ilyenkor szinte kötelező nyári ragyogás mottója alatt.

Az ezen a héten vitorlát bontó Summer of Glow kollekciót a francia Riviéra nyugodt, fesztelen életmódja ihlette, színek, hatások terén pedig meleg, gazdag árnyaltokra, szuperkönnyű textúrákra, napcsókolta hatást adó aranyos ragyogásra, korallos csillogásra készüljünk.

Nyári tisztító nagyágyú

A Cica termékcsaládot nagy eséllyel nem nagyon kell bemutatni, de legújabb tagját annál inkább. A La Roche-Posay a nyár, a koronavírus és az érzékeny bőr témaköréhez egyaránt tökéletesen illeszkedő aktualitással jött ki. Az alkohol- és illatanyagmentes Cicaplast Lavant B5 Tisztító bőrnyugtató habzó gélt a kiszáradás miatt irritált, érzékeny bőrre fejlesztették ki, és a leírása alapján igazi kis zseninek ígérkezik. Nagyon finoman habzik, és a bőr tisztítása mellett annak megnyugtatásához is nagyon ért – mindezt szárazságérzet nélkül. Hogy még tovább fokozzuk: biztonságosan használhatjuk a sok kézmosástól vagy maszkviseléstől irritált, kiszáradt bőr tisztítására, illetve enyhe égések, horzsolások, ekcéma vagy apró mindennapos irritációk esetén is, a baktériumok elszaporodásának meggátolásáért. És a lényeg! Arcra, testre, fejbőrre, intim területekre is használható, szóval tényleg jolly joker, amit csecsemőknek, gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt ajánlanak.

Kattints tovább!