A szezon legizgalmasabb deóújdonságai

2021. április 07.
Már csak napok, hetek kérdése, és megállíthatatlanul utat törnek maguknak a napsugarak és a melegebb hőfokok. Azoknak, akik újítani szeretnének dezodorok terén, három izgalmas tavaszi jelöltet mutatunk be.

Luxus és természetesség

A New York Chelsea városnegyedében született Malin + Goetz márka alapítói – Matthew Malin és Andrew Goetz – a hagyományos gyógyszertárakat újraértelmező bázisukból egészen különleges, természetes csodákat indítanak útra, többek között a legnépszerűbb, egyes számú dezodorukat a Malin + Goetz Eukaliptusz dezodort (8650 Ft). A frissítő eukaliptuszolajjal (antiszeptikus, antibakteriális, gyulladásgátló tulajdonságokkal) készült vegán dezodor minden bőrre alkalmas, alumínium, alkohol, szódabikarbóna, parabének, valamint szintetikus illatanyagok és színezékek nélkül készült, és mindezek mellett még állatkísérlet-mentes is. Géles, hűsítő álagával kifejezetten jó választás, ha a meleg időre keresel dezodort.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

NeilaCare (@neilacare) által megosztott bejegyzés

Szép és hatásos

Ha zöld fronton nézelődünk, egyre több érdekességet és ígéretes terméket találunk a polcokon. Ha emellett az is feltétel számunkra, hogy szilárd legyen, akkor is találunk megfelelő indulót. A Lushnál rögtön két újdonság is bemutatkozik idén tavasszal, a gyengéd Aromaco szilárd dezodor (illóolajokkal és baktériumölő összetevőkkel) mellett a T’eo (2590 Ft) dezodortömb is most debütált. Kitűnő nedvszívó-képességű porokból, friss fehér szőlőből, valamint boróka- és citrusillóolajokból készül, szárazon és frissen tartva a bőrt. A gyengéd, de erőteljes tömb könnyen elbánik az erős izzadsággal is, elnyeli a szagokat és csodákat művel a baktériumokkal szemben. Nem mellesleg pedig jó ránézni, olyan szép!

deo-dezodor-tavasz

Antibakteriális spray hidratálókrémmel

A klasszikus spray dezodorok között nézelődőknek, akik kitartóan és hűségesen az aeroszolok után nyúlnak, szintén akadnak újdonságok. A Dove Care & Protect legújabb ápoló és antibakteriális hármasában egy izzadásgátló (1169 Ft) is érkezett, amely védi a bőrt a kiszáradástól, hidratál és antibakteriális összetevők is helyet kaptak a formulában. Nem kevesebb, mint 1/4 rész hidratálókrémet tartalmaz – mindezt a puha és sima hónaljért. Ráadásul a bőrgyógyászatilag tesztelt sprayújdonság kifejezetten tartós is, 48 órás izzadásgátló védelmet biztosít.deo-dezodor-tavasz

Olvastad már?