Saját antibakteriális kollekcióval reagált a járványra az organikus szépségmárka

2020. április 20.
Válaszul a globális koronavírus-járványra, új antibakteriális hatású növényi összetevőket tartalmazó kollekcióval jött ki a Mádara.

A lett Mádara natúr- és organikus kozmetikumaival találkozhattatok már több Marie Claire szépséganyagban, ahogy az online beautyhíreinkben is. A márka most nem is egy termékével, hanem egy komplett termékcsaládjával hívja fel a figyelmet magára.

Válaszul a globális méreteket öltő koronavírus-járványra, a napokban bemutatták az új, antibakteriális hatású növényi összetevőket tartalmazó, higiéniai kéztisztító és bőrápolási Mádara Anti 20 Sec sorozatukat. A négy teljesen új, ECOCERT/Cosmos minősített, 100% vegán és fenntartható módon készülő antibakteriális termék (ami persze nem összetévesztendő a fertőtlenítőszerekkel), amelyek már elérhetőek is online, kettős erővel bírnak. A márka ugyanis a négytagú, bőrtáplálást is biztosító termékcsaláddal a kötelező kézhigiénián túl a bőr táplálására és hidratálására is felhívja a figyelmet. Vagyis arra, hogy a jelenleg használatos fertőtlenítőtermékek mellett fokozottan gondoskodni kell a kezek ápolásáról is, hiszen ezek az agresszív szerek hihetetlenül szárítják a kéz bőrét, és mikrorepedéseket okozhatnak.

Lássuk, mi mindenből is áll a márka antibakteriális hatású, tisztító-ápoló kollekciója! Egy azonnal tisztító spray-ből, amelynek formulájához 70% tiszta, bio növényi alkoholt, hidratáló betaint, antibakteriális hatású vörösáfonya-, birsalma- és kamillakivonatot használtak, egy azonnal tisztító arc- és kéztisztító hablemosóból, amelyet antibakteriális hatású növényi kivonatokkal gazdagítottak.


A sorozat harmadik tagja egy kéztisztító szappan antibakteriális hatású növényi kivonatokkal, ez a cica (ejtsd: szika) néven ismert értékes összetevővel fokozottan ápolja, védelmezi és kiegyensúlyozza a bőrt, míg a negyedik termék a családban a Care Rescue kézkrém extraszáraz bőrre. Utóbbi segít a bőr barrierrétegét újra megerősíteni, formulája pedig tápláló shea és kakaóvajjal, ugyanakkor antibakteriális és nyugtató hatású áfonya-, birs- és kamillakivonattal készült.

Olvastad már?

Fotó: Marie Claire-Archív, Getty Images