A sárga szemhéjsmink a tavasz egyik nagy kedvence

2021. május 06.
A sminkmesterek úgy tartják, a sárga smink a szemen úgy hat, mintha csókot lehelt volna rá a napsütés – és bár a kép csak költői, tény, hogy a szín pont olyan jó hatással van a hangulatra, mint a napfény. Éppen ezért, aki érzi magában a bátorságot, kísérletezzen a sárgával!

„Tavasszal, amikor az időjárás is melegebb, és minden üdébben hat, kimondottan jólesik színeket viselni – magyarázza Emily Cheng sminkmester a sárga szemsminkkel kapcsolatban. – A legegyszerűbb megoldás, ha szemhéjpúdert vagy szemceruzát használunk.” Pár másodperc az egész, és az ember máris tavaszias hangulatot áraszt. Gigi Hadid sminkese, a szemöldökbeültetést bevállaló Erin Parsons sincs más véleményen: „Az évszakváltás, a tavasz kezdete, a virágzás új sminkeket inspirál, a sárga pedig maga a napsütés.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Erin Parsons (@erinparsonsmakeup) által megosztott bejegyzés

A szakemberek figyelmeztetnek, ha elkezdjük használni a sárgát, fontos, hogy a többi sminkterméket visszafogjuk, érdemes a finom, puha technikák mellett dönteni. Az erős kontúrozás nem jó irány, a sárgát pedig ne keverjük más tónusokkal. A citrusszín érvényesüléséhez fontos a szemhéjalapozó, ennek köszönhetően lesz egységesen ragyogó és tartós a smink. A vidám sminket mindössze dupla réteg szempillaspirállal koronázzuk meg.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Emily Cheng (@emilychengmakeup) által megosztott bejegyzés

Ezekkel a „sárga” termékekkel nem tudsz mellélőni:

Marc Jacobs
8 fotó megtekintése

Forrás: Vogue Fotó: Getty Images

Olvasd el ezt is!