Itt a kenhető kóla

2021. május 10.
Tavaly az élénkpiros színnel játszott, idén – a retró jegyében – 1971-ig nyúlt vissza a Morphe szépségmárka a második Coca-Colás, limitált sminkkollekciójában.

Nincs is még egy éve, hogy hírt adtunk az első kólás szépségkollekcióról. Az amerikai Morphe jól ismert arról, hogy nem veti meg a kreatív megoldásokat, és az izgalmas együttműködéseket. Tavaly még a saját szintjükön is elég nagyot dobbantottak a Coca-Colás együttműködéssel, amelyben folyékony rúzsok, szemhéjpaletta és highlighterek is helyet kaptak. Úgy látszik, bevált az ötlet, most ugyanis már a második szériával jönnek ki.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

BEAUTY NEWS (@beautynewsofficial) által megosztott bejegyzés

A tengerentúli szépséginfluenszerek egyik kedvenc márkája most az 1971-es kólás kampányhoz (Szeretnék egy kólát venni a világnak szlogennel) nyúlt inspirációként. A tavalyi, jellegzetes élénk pirosat bőven használó kollekció után érkezik a kistestvér: 18 árnyalatú szemhéjfesték-paletta, maxi szempillákat varázsló spirál, négy szájfény és egy ötrészes ecsetkészlet az idei kollaboráció eredménye.

A játékos árnyalatnevek között olyan elnevezéseket találunk, mint Poptimistic, 1971 vagy Total Unity. A május 11-től a Morphe oldalán megvásárolható, a termékek ára 12-26$ között mozog.

A tavalyi kollekciót itt találod:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

HERE FOR THE TEA (@hereforthetea2) által megosztott bejegyzés

Láttad már?