Kólás sminkkollekció a nyár legfrissebb szépségkollaborációja

2020. június 23.
A pezsgés volt a cél annak a nyári smink kollekciónak a tervezésénél, amely mögött egy amerikai sminkmárka és a Coca-Cola áll. A limitált kollekció szuperizgalmas darabjai között folyékony rúzsokat, szemhéjpalettákat és highlightereket is találunk!

A nyár legmenőbb sminklookjaihoz ezentúl akár Coca-Cola termékekhez is nyúlhatunk az üdítőcég és egy amerikai sminkmárka, a Morphe együttműködésének köszönhetően. A kollekció darabjai természetesen az italhoz társított jellegzetes színekben pompáznak.

A sminkmárka online áruházában június 18-án debütált sminkújdonságok mögött álló kollaborációs párosítás talán kicsit meglepő, de legalábbis szokatlan. Viszont az biztos, hogy üdítő pontja lesz a nyári sminkújdonságoknak. Ráadásul nem is fogták vissza magukat a limitált szériás kollekció darabjait illetően, és messze nem álltak meg a jellegzetes piros rúzsoknál.

A sorozatban négy alapszínben kínált folyékony ajakrúzs szerepel (jellegzetes piros, csillámló karamell, csillámló arany és nude rózsaszín), de ott tömörül mellette három csillogó arc és test highlighter is, mégpedig átlátszó arany, natúr pezsgő és irizáló bronz árnyalatokban. A sorozatban emellett ecsetek és négyféle szépségszivacs-applikátor is helyet kapott.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

@cocacola x @morphebrushes …im going back to bed . #morphe #cocacola #morphexcocacola

HERE FOR THE TEA (@hereforthetea2) által megosztott bejegyzés, Jún 15., 2020, időpont: 9:18 (PDT időzóna szerint)


A kollekció kulcsszereplője a szemhéjpúder-paletta, amelyben 18 matt és fényes árnyalat tömörül (nude színekkel, barnákkal, vörös és arany árnyaltokkal, jeges kékkel), tényleg egészen gazdag lehetőséget kínálva a nappali sminkektől egészen a forró parti makeupig.

Olvastad már?