Top 3 50 faktoros naptejújdonság az idei nyárra

2021. május 25.
Megszokhattátok, hogy a nagy szépségmárkák tavasz végére, nyár elejére újdonságok sokaságával jönnek ki napvédők terén, nincs ez másképp idén sem. Most 3 kedvencünket mutatjuk be nektek.

50spf-nyar-ujdonsagokKörnyezettudatosan tervezett naptej

A Vichy naptejfronton a „nagyok” közé tartozik, és valahogy minden évben tudja emelni a lécet, akár egy új textúrával, összetevővel vagy – ahogyan most is – a zöld életmód követőinek megfelelő ökobarát csomagolással. Capital Soleil SPF50+ környezettudatosan tervezett naptej arcra és testre SPF 50+ (6499 Ft) hialuronsavat és vulkanikus eredetű Vichy termálvizet tömörítő vízálló csoda, ami nem elég, hogy hipoallergén, hidratáló, magas fényvédelemmel ellátott és az érzékeny bőrrel is kompatibilis. Ráadásul az „eco-designed” naptejek új generációjának táborát erősíti. 45%-kal kevesebb műanyag van a csomagolásban, 94%-ban biológiailag lebomló összetételű (UV-szűrők nélkül) és összetételét tengeri életkörülmények között is tesztelték.

50spf-nyar-ujdonsagok

Praktikus stickbe zárt ásványi napvédő

A Mádara SPF 50 ásványi napozó stickje (6990 Ft) kívül-belül letisztult szépség. Praktikus, elegáns, kis méretű, így könnyen használható napozóstick, ami akár a zsebedben és a táskádban is elfér. Tökéletes választás, ha szereted a natúr és organikus kozmetikumokat, azon belül pedig a sportos és rohanós életstílusodhoz keresel valamilyen természetes, széles körű fényvédelmet biztosító új kedvencet a káros UVA/UVB-sugarak ellen. Minden bőrtípusra alkalmas, könnyen használhatod az arc, dekoltázs területén, a vállon és a karokon. Emellett enyhén színezett és alkalmazkodik minden bőrtónushoz. És hogy mit tud még ezen kívül? A ceramidok, a kerti katicavirág olaja, a homoktövisolaj és az antioxidánsok erejével mélyen hidratálja a bőrt, nem csak védi.

50spf-nyar-ujdonsagok

Pillekönyű svájci spray

A svájci Skinvisibles Insvisible napvédő testpermete (SPF 50, 11 950 Ft) igazi ínyencség a napvédő újdonságra vadászó maximalistáknak. A márka erőssége a tudományos háttér, az aktív hatóanyagok, hatékony, bombabiztos formulák, és nem utolsósorban a textúrák felvitel utáni luxusérzete. A testpermet esetében sincs másként, ha ultrakönnyű, láthatatlan fényvédő spray-t keresel testre és arcra, nagyszerű választás. Algakivonattal megerősített, anti-aging formuláját érzékeny bőrre (minden bőrtípusra) is bevethetjük, hiszen illatanyagmentes, alkoholmentes. Plusz piros pont itt is, hogy nem ártalmas a korallzátonyokra – már ha eljutunk idén hasonlóan egzotikus helyre…

50spf-nyar-ujdonsagok

Olvastad már?

Fotó: Pexels

 

beauty-awards-felhivas

Szavazni ITT tudsz!